{ads}

HIDE

Viimased

latest

KOER

Foto : ...

Foto : unsplash /Ratanjot Singh

 

 Sina sõidad sellel aastal edu lainel ning saad väga kuulsaks. Tõenäoliselt äratad sa lausa kadedust teistes. Aga sa ei lase sellest kõigest ennast heidutada ja jätad haukuvad koerad selja taha: karavan läheb ikka edasi! 

  • Armastus

Kui sa oled vallaline, siis Tiigriaasta toob su ellu tõelise armastuse. Tõenäoliselt on tegemist armastusega esimesest silmapilgust, mis su lausa jalust nõrgaks lööb. Kui sa oled aga kellegagi juba koos, siis muudad sa oma suhet tugevamaks. Kuna õnn ei tule kunagi üksi, siis leiab üks ilus ja oodatud sündmus aset juunikuus.

 

 

  • Töö

Sa keskendud kindlatele eesmärkidele. Ja tänu oma toetajatele ning heale tugevale enesekontrollile, suudad sa vältida kõiki konfliktseid olukordi ning probleeme, mis sellega võiksid kaasneda. See aasta on hea selleks, et leida uusi suhtlemisviise ning teha edusamme töö juures. Ära unusta ka edaspidi pingutada, sest edu ise on sind ootamas. 

  • Raha
Mis puutub sinu rahaasju, siis on need sellel aastal kaitstud. Sinu investeeringud hakkavad ennast ära tasuma ning tooma sulle suuremat tulu, kui sa lootsid. Sa parandad oma majanduslikku järge. Kui sa oled vallaline, siis ei loe sa raha ilmselt ja naudid elu.

Kommentaare ei ole