{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahorskoop : reede, 04. veebruar

Foto : u...

Foto : unsplash / Stella Rose

 

 Jäär

Armastus. Mis puutub tunnetesse, siis suhe elukaaslasega ei ole täna nii kirglik nagu tavaliselt. Töö. Igapäevane rutiin võtab sul jõudu ära, sa igatsed uute väljakutsete järele. Tervis.  Planeetide mõju ei ole hetkel kõige parem, turguta rohkem oma tervist ja ära kurna ennast ära. Raha. Kõik su probleemid lahenevad ja elu on jälle ilus! 

Väike nõuanne: ole taktitundelisem ja sa jõuad kaugemale

Õnnenumber: 766


Sõnn

Armastus. Armastust on täna igal pool ja nii palju, et kogu ülejäänud elu ununeb üldse ära. Töö. Kõik päevad ei ole vennad, täna ei lähe kõik nii hästi nagu sa seda sooviksid. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas maandada oma stressi ja ära ela oma halba tuju teiste peal välja. Raha. Ole ettevaatlikum ja organiseeri oma eelarvet paremini.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid

Õnnenumber: 417 


Kaksikud

Armastus. Ära otsusta kõike ise enda ja teiste eest, jäta teistele ka sõnaõigust. Töö. Ära torma nii palju, sa võid jätta olulised detailid kahe silma vahele. Tervis. Sa kannatad stressi all ja oled liiga närviline. Raha. Su rahaasjad hakkavad vaikselt paranema ja see muudab ka su tuju paremaks. 

Väike nõuanne: ära võta kõike isiklikult, sa teed nii iseendale haiget

Õnnenumber: 355

 

Vähk

Armastus. Üks keeruline periood su elus on lõppemas ja kõik hakkab taas hästi minema. Töö. Hoolimata sinu pingutustest ei lähe täna kõik nii hästi nagu sa tahaksid. Tervis. Muuda juba täna oma eluviise paremaks, su närvid vajavad puhkust. Raha. Su elus on olnud paremaid aegu. Ajad on rasked aga ole tark ja kõik läheb hästi. 

Väike nõuanne: ära ülehinda oma võimeid

Õnnenumber: 332 

 

 


Lõvi

Armastus. Ole heatahtlikum ja armastusväärsem nende vastu, kes on sulle kallid ning pööra tähelepanu ka nende soovidele ning tahtmistele. Töö. Sa ei tunne end kõige paremini täna töö juures. Viivitused ja takistused ärritavad sind. Katsu ennast kõigest hoolimata paremini kontrollida. Tervis. Lõpeta see pidev muretsemine, see ei vii sind kuhugi, võta asju rahulikult. Raha. Investeeri aga targalt.

Väike nõuanne: too oma ellu põnevust

Õnnenumber: 524


Neitsi

Armastus. Selle asemel, et otsida tüli oma kaaslasega ja vaielda tühiste asjade pärast hommikust õhtuni, katsu tuua oma suhtesse värskust ja kirge. Töö. Sinu kätte usaldatakse ühe tähtsa projekti juhtimine. Tervis. Hoolitse täna rohkem oma tervise eest ja hoia end soojas. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne:  ära maga häid võimalusi oma elus maha

Õnnenumber: 851


Kaalud

Armastus. Katsu organiseerida midagi ilusat eesolevaks nädalavahetuseks. Töö. Hoidu lahkhelidest ülemustega ja ära ütle välja kõike, mida sa mõtled. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Kõik on korras ja sa võid saada isegi ootamatuid sissetulekuid.

Väike nõuanne:  ära jää täna hiljaks

Õnnenumber: 585


Skorpion

Armastus. Ära ole nii autoritaarne kodus. Töö. Kõik peaks hästi minema, kui sa suudad ennast paremini kontrollida. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Su majanduslik seis paraneb sellel aastal.

Väike nõuanne: luba endale mõnikord ka puhkust

Õnnenumber: 489

 

 


Ambur

Armastus. Madalseis on hetkel aga see möödub ruttu. Töö. Mõned takistused võivad tekkida. Tervis. Sa võid tunda kerget väsimust. Võta magneesiumit. Raha. Head võimalused avanevad, ära maga neid maha.

Väike nõuanne: ära torma nii palju ja tegele ühe asjaga korraga

Õnnenumber: 557

 

Kaljukits

Armastus. Mõned arusaamatused ja lahkhelid võivad tekkida. Töö. Sa ei saa täna seda, mida sa tahtsid aga ära muretse sellepärast liiga palju ja võta asju rahulikult. Tervis. Sa oled vaimselt kurnatud ja vajad puhkust. Raha. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne:  ära muutu liiga pessimistlikuks

Õnnenumber: 116

 

Veevalaja

Armastus. Sa ei lepi enam keskpärast tunnete ja keskpärase eluga. Töö. Kogu su elu ei ole rikutud üksnes selle tõttu, et keegi sulle märkuse tegi. Tervis. Stress ei ole tervisele hea. Raha. Ära riku oma eelarvet ära.

Väike nõuanne: ei raha ega kuulsus tee õnnelikuks

Õnnenumber: 680


Kalad

Armastus. Sul on küll tahtmine uute inimestega tuttavaks saada aga sa ei ole kindel, kas sa oskad teha õiget valikut. Töö. Hoidu arusaamatustest ülemuste ja töökaaslastega. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Head üllatused ootavad sind täna.

Väike nõuanne: ära lase end mõjutada inimestel, kelle teod ja sõnad sulle ei meeldi

Õnnenumber: 421



 







Kommentaare ei ole