{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 03. veebruar

Foto : unsplash / LAUREN GRAY Jäär Juba mõnda aega muudab...

Foto : unsplash / LAUREN GRAY


Jäär

Juba mõnda aega muudab Saturn sind nõudlikuks ja depressiivseks. Ära ela oma halba tuju elukaaslase peal välja. Töö. Kasuta oma kujutlusvõimet ära, see võib sulle ka töö juures kasuks tulla. Tervis. Ära unusta regulaarselt sporti teha ning rohkem liikuda. Raha. Tänane päev ei tohiks suuremaid muutusi kaasa tuua. 

Väike nõuanne: soojenda üles vanad sõprussuhted! 

Õnnenumber: 980


Sõnn

Armastus. Planeetide seis on hetkel üsna negatiivne, muutes sind kahtlustavamaks ja umbusklikumaks oma kaaslase suhtes. Töö. Katsu oma tööasjadega järjele saada ja jälgi, et midagi kahe silma vahele ei jääks. Tervis. Mitte midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Hea õnn on sinuga täna.

Väike nõuanne: võta end käsile ja lõpeta see suur hädaldamine ja muretsemine

Õnnenumber: 201

 


Kaksikud

Armastus. Täna peaks õhus olema palju armastust, võib ka juhtuda, et üks täiesti võõras inimene puudutab su südant. Töö. Sa näitad, milleks sa võimeline oled. Tervis. Hoidu liigsest punase liha ning rasvase toidu tarbimisest. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse ja ära soorita kahtlaseid tehinguid. 

Väike nõuanne: aita alati teisi võimaluse korral aga ära muuda sellepärast oma elu keeruliseks

Õnnenumber: 732


Vähk

Armastus. Täna peaksid sa olema palju romantilisemas meeleolus. Töö. Ole julge ja algatusvõimeline täna. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks

Õnnenumber: 371

 

 

 

Lõvi

Armastus. Päikese soodne aspekt tõotab tuua su tänasesse päeva rohkem armastust. Töö. Head võimalused võivad avaneda, hoia silmad lahti. Tervis. Sa oled heas vormis täna. Raha. Parem oleks, kui sa oleksid ettevaatlikum oma rahaasjadega praegusel hetkel ja väldiksid suuremaid tehinguid. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsamaid mõtteid

Õnnenumber: 346

 

Neitsi

Armastus. Veenus ise toetab sind täna, sellepärast peaks kõik hästi minema. Töö. Asjad hakkavad taas liikuma lõpuks ometi. Tervis. Terviseprobleemid hakkavad kaduma vaikselt ning su tervis paraneb. Raha. Ära mõtle liiga palju selle peale, kuidas oma raha kulutada. Oota paremaid aegu. 

Väike nõuanne: tegele rohkem enda eluga, sest sa elad iseendale, mitte teiste jaoks

Õnnenumber: 503

 

Kaalud

Armastus. Täna peaksid sa saama palju kallistusi, hoolt ning armastust. Töö. Su töötulemused on väga head ja sa võid endaga rahul olla. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Sa muretsed liiga palju oma rahaasjade pärast. Selle asemel, et muretseda, pane kõik kulud ja tulud kirja ning koosta eelarve.

Väike nõuanne: ära lase oma hirmudel liiga suureks kasvada

Õnnenumber: 564

 

Skorpion

Armastus. Täna ei tohiks suuremaid probleeme tekkida aga tingimusel, et sa ise suudad jääda rahulikuks. Töö. Sa teed suuri plaane ja oled ambitsioonikas. Tervis. Täna on õige aeg selleks, et hakata tervislikumalt elama. Raha. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem, hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ole tähelepanelikum ja tundlikum teiste inimeste tunnete vastu

Õnnenumber: 446

 

 

 

Ambur

Armastus. Kõik ei lähe alati sinu soovide kohaselt, planeedid võivad tekitada päris palju segadust ja arusaamatusi. Töö. Merkuur toetab sind täna, seega ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Hoidu suurtest kulutustest.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks, sest kõik läheb hästi

Õnnenumber: 522

 

Kaljukits

Armastus.  Kui su suhe on tugev, läheb täna kõik hästi. Töö. Mõned ootamatud raskused võivad tekkida, millega sa pead paratamatult arvestama. Ära muretse liiga palju, kõik läheb hästi. Tervis. Merkuur kaitseb sinu tervist, võib ainult juhtuda, et sa ise oled liiga närviline. Katsu maandada stressi. Raha. Kõik läheb väga hästi. 

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle täna räägitakse

Õnnenumber: 745


Veevalaja

Armastus. Sulle ei meeldi aru anda oma tegemistest. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, ära lase sellel oma tuju rikkuda. Tervis. Ole ettevaatlik, liigne suhkru tase veres ei ole tervisele hea. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini, kui sa ei taha endale probleeme kaasa saada.

Väike nõuanne:  ära mõtle liiga palju musti mõtteid. Isegi, kui kõik ei lähe praegu hästi, ei ole su olukord nii halb nagu sa seda endale ette kujutad.

Õnnenumber: 583


Kalad

Armastus. Katsu paremini suhelda. Töö. Kõik peaks hästi minema, kui sa ise suudad rahulikuks jääda igas olukorras. Tervis. Sa võid olla vaimselt kurnatud. Väike puhkuse teeks sulle head. Raha. Sa mõtled ostmise peale. 

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid täna

Õnnenumber: 248



 

 

 

 



 

 





Kommentaare ei ole