{ads}

HIDE

Viimased

latest

Madu

  Foto ...

 

Foto : unsplash / colour comet

 Väga hea aasta, täis erinevaid sündmuseid on sind ees ootamas, kallis Madu. Sa oled sellel aastal optimistlikult häälestatud ning selle tõttu saadab sind hea õnn. Sa saad kõikidest - või vähemalt peaaegu kõikidest - takistustest üle. Tiigriaastal julged sa armastada ja olla armastatud. Sa hoiad eemale liiga negatiivse maailmavaatega inimestest. 

  • Armastus

See aasta tuleb armastuse tähe all ja sa isegi ei varja seda kellegi eest. Sa näitad kõigile välja, et sa oled õnnelik ega lase teistel oma head tuju rikkuda. Paljud teist abielluvad sellel aastal. Su eraelu pakub sulle suurt rahuolu ning sa särad ise selle kõige keskel nagu jõulukuust.

 

 

  • Töö

Sa hoiad kõigiga häid suhteid ja see on väga hea. Hea aasta on sind ees ootamas tööalastes asjades. Mitmed uued tutvused, mis osutuvad sulle kasulikuks ning toredad sündmused ootavad sind ees.

  • Raha
Sa jõuad sellel aastal majanduslikult väga heale järjele ja saavutad eesmärgid, mille sa endale oled seadnud. Sa suudad kontrollida oma rahaasju kindla käega. Sa pead nõu spetsialistidega aga oled piisavalt tark, et mitte lõksu langeda.

Kommentaare ei ole