{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hobune

  Foto : unsplash /Javier Virues-O...

 

Foto : unsplash /Javier Virues-Ortega

Sellel aastal mõtled sa mitu korda oma elu üle järele aga üldiselt on sind ees ootamas hea aasta. Tiigriaasta tuleb sinu jaoks nagu rahulikult voolav jõgi. Sa ei jää aga ise käed rüpes ootama ja tegutsed selle nimel, et viia oma eesmärke ja plaane ellu. Sa oled ambitsioonikas ning edu, mis sind saadab, muudab sind enesekindlamaks.

  • Armastus

Kui sa oled vallaline, siis tahad sa olla vaba ka edasi, selle asemel, et investeerida tõsisesse suhtesse. Aga ära muretse, Tiigriaastal on sulle palju üllatusi varuks. Sinu sõpradering peaks suurenema, sul avaneb võimalus uusi sõpru teha. Ja ilma ainsagi kahtluseta naudid sa oma elu. 

 

 

  • Töö

Sa kindlustad endale seljatagust ja eesootavad sündmused näitavad, et sa teed õieti. Ära siiski naudi liiga palju oma rutiinsed ja tavapärast tööd, katsu leida võimalusi, kuidas kaugemale jõuda. Katsu leida võimalusi, et minna edasi õppima või käi koolitustel. Haara ka kõikidest headest võimalustest kinni.

  •  Raha

Sa organiseerid oma rahaasju paremini ning analüüsid kulutusi suurema hoolega. Sa oskad vahet teha vajalikul ja mitte vajalikul. Sul on mitmed suured plaanid, mis tõotavad sulle sisse tuua raha. 


Kommentaare ei ole