{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kits

Foto : ...

Foto : unspalsh / A G

 

 Sinu iseseisev ja sõltumatu loomus räägib sellel aastal. Mis puutub tööasjadesse, siis liigud sa kiirete sammudega edasi, su töökaaslastel on raske sulle järgi jõuda. Mis puutub armastusse, siis teed sa kõik, et koduseinte vahel oleks rahu ja üksmeel. Kevadel võid sa mõtelda oma elu üle järele. 

  • Armastus

Võib-olla mõtled sa mingil hetkel oma suhte tuleviku üle. Kuidas ka ei ole, su suhe jõuab uuele tasandile. Võib-olla tekib sul suurem soov isikliku vabaduse järele. Selliste tingimuste juures pole kodune õhkkond alati kõige parem, vähemalt mitte nii kaua, kuni sa pole ise otsustanud midagi. Kui sa aga oled vallaline, siis otsustad sa elu nautida.

 

 

  • Töö

Hea õnn ja tahejõud tulevad sulle appi ning sa võtad oma elu ohjad enda kätesse. Sind on ees ootamas sellel aastal palgatõus, ametikõrgendus ja mitmed preemiad. Ainuke probleem seisneb selles, et sa elad liiga kiires rütmis ja ei leia aega, et elu nautida.

  • Raha
Sa oled pigem ettevaatlik ja eelistad kokku hoida selleks, et omada kinnisvara. Loomulikult aitab see sul magada rahulikult ilma muretsemata aga ära siiski liiga palju ka oma rahaasjadele keskendu. Kogu elu ei tohiks selle ümber tiirelda. Ja õnneks saad sa suurema summa raha, mis aitab sul näha tuleviku läbi helgema pilgu.

Kommentaare ei ole