{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ahv

  Foto ...

 

Foto : unsplash / Joshua J. Cotten

 Sul on palju tahtejõudu ning pealehakkamist, sellel aastal on aga lisaks ka hea õnn sinuga. Tänu sellele avanevad sulle mitmed head võimalused ja sa leiad abi sealt, kust sa ei osanud oodatagi. Ka armastuses läheb kõik hästi. Elu on ilus. Rahaasjad hakkavad jõudsalt paranema ning tänu sellele võid sa rahulikult magada. 

  • Armastus

Sa oled valmis tegema kalleid kingitusi nendele, keda sa armastad. Sinu kallim on sellel aastal su tähelepanu keskmes. Märtsis ja aprillis võivad tekkida mõned probleemid. Jää rahulikuks, nii ei muuda sa olukorda hullemaks. Peale suude puhtaks rääkimist, tehke oma suhtele uus algus.

 

 

  • Töö

Häid võimalusi tekib sellel aastal palju. Sa oled ettevõtlik ja see tasub ennast ära. Hea edu saadab sind ja tänu sellele oled sa võimeline mägesid liigutama. Ära siiski jää loorberipärjale puhkama, sest su konkurendid ei maga.

  • Raha
Sellel aastal oled sa otsustanud oma sissetulekuid suurendada. Niipea, kui raha hakkab sisse tulema, leiad sa taas naeratuse. Sa paigutad oma raha targalt, jäädes seejuures säästlikuks. Isegi liiga palju, nagu arvavad su lähedased. Ära ahneks muutu.

Kommentaare ei ole