{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teispäev, 22.02

  Foto : unsplash / Aaron Burden  Jäär Armastus. Kõ...

 

Foto : unsplash / Aaron Burden

 Jäär

Armastus. Kõik on hetkel halvasti, väiksemastki sõnast saab alguse mõttetu vaidlus. Tegelikult oled sa väsinud ja vajad kiiresti puhkust. Töö. Planeedid aitavad sul motivatsiooni leida. Kasuta rohkem oma nutikust ära ja sa võid leida vahendeid, mis jäävad teistele kahe silma vahele. Tervis. Sa pead tõesti hakkama oma eluviise paremaks muutma, su närvid ei pea enam kaua vastu. Su organism on täiesti ära kurnatud. Raha. Sa kulutad targalt ja ei pea selle tõttu raha pärast muretsema.

Väike nõuanne:  sul on kõigest kõrini, sa oled väsinud ja tunned suurt masendust. Muidugi ei ole seda lihtne enesele tunnistada aga sa pead endale tõtt tunnistama tahes tahtmata.

Õnnenumber: 791


Sõnn

Armastus. Praegusel hetkel ei pinguta sa sugugi oma suhte pärast. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Tervis on sul muidu hea aga mõnikord on sul tunne, et väsimus ei lähe kohe üldse üle ja hommikust õhtuni on uimane olek peal. See takistab sul normaalselt oma tegemisi teha. Raha. Tõenäoliselt võib sulle varsti õnne soovida, sest küllus ja jõukus on sinu poole teel.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem nende eest, kes on sulle kallid

Õnnenumber: 829


Kaksikud

Armastus. Täna tekib liiga palju arusaamatusi ja segadust. Töö. Planeedid sosistavad sulle täna häid ideid kõrva, rakenda need ellu ja pane enda kasuks tööle. Tervis. Hoia oma tervist. Sa oled hakanud liiga palju sööma. Raha. Muretseda pole vaja, su rahaasjad on korras või siis saavad kohe korda. Naudi elu ja lõpeta muretsemine.

Väike nõuanne: loo kord oma mõtetes ja lõpeta oma elu rikkumine selle pideva muretsemisega. Rõõmsad mõtted parandavad ka tervist.

Õnnenumber: 647


Vähk

Armastus. Sinu elus on nii suur vaikus ja rahu, et see võib võtta eluisu lausa ära. Ära kaota lootust, juba homme võib kõik muutuda. Töö. Sa oled ettevõtlik ja algatusvõimeline, see aitab sul teha õigeid valikuid. Tervis. Ole ettevaatlikum ja jälgi paremini seda, mida sa suhu pistad. Väldi vorstitooteid, konserve ja liiga soolaseid toite. Raha. Su majanduslik olukord hakkab paranema ja see võimaldab sul teha suuremaid plaane. Su sissetulekud hakkavad kasvama.

Väike nõuanne: Ära sea endale liiga suuri eesmärke

Õnnenumber: 161

 

 


Lõvi

Armastus. Kas sa üldse tahad oma ellu kedagi? Tõenäoliselt köidab praegusel hetkel vallalise elu sind rohkem. Töö. Keskendu paremini, muidu magad head võimalused maha. Tervis. Sa kurnad end iga päev ära, sööd halvasti ja ei liigu piisavalt. Raha. Su sissetulekud võivad kasvada ootamatult ilma, et sa ise midagi tegema peaksid seejuures.

Väike nõuanne: ole diplomaatilisem. Kui lasedki tõenoole teele, siis kasta noole ots enne mee sisse. 

Õnnenumber: 863


Neitsi

Armastus. Asjad on halvad. Sa oled unustanud oma suhte eest hoolitseda, sest sa oled ülepeakaela uppunud oma tööalastesse ja eraelu puudutavatesse probleemidesse. Ja selle tõttu pead taluma hommikust õhtuni etteheiteid. Töö. Sa oled innukas ja sind kiidetakse. Nii töökat, kui sina annab lausa tikutulega otsida. Tervis. Ole väljas liikudes ettevaatlikum, sa oled liiga hajameelne või väsinud, õnnetus ei hüüa tulles. Raha. Sa organiseerid oma rahaasju väga hästi ja selle tõttu pole sul muretseda vaja.

Väike nõuanne: jah, ajab küll vihale, kui inimesed ei pea oma lubadustest kinni ja kui plaanid lähevad vett vedama. Aga see pole veel maailma lõpp. Rahune maha ja sa näed ise ka, et muretsemiseks pole põhjust.

Õnnenumber: 307


Kaalud

Armastus. Sa pead õppima püsivust. Ära ole selline ühepäevaliblikas. Töö. Planeedid aitavad sul ühte tähtsat projekti lõpetada. Tervis. Sa oled viimasel ajal närvilisem ja ärritud iga väiksemagi pisiasja pärast. Ära hakka teisi ainult sellepärast ründama. Ja selleks, et pingeid maandada, tee sporti. Raha. Õnneks oled sa mõistlik ja tead, mida teha ja millal.

Väike nõuanne: ära sekku kogu aeg teiste asjadesse. Sa põletad endal ainult niiviisi sõrmed ära.

Õnnenumber: 315


Skorpion

Armastus. Su kaaslane ei ole su ootuste kõrgusel ja valmistab sulle rohkem pettumust kui rõõmu. Töö. Üks arusaamatus võib rikkuda su tuju, katsu selle töökaaslasega asjad sirgeks rääkida enne, kui olukord hullemaks läheb. Tervis. Täna võib väsimus sind kimbutada. Raha. Hoia silmad lahti, sa võid sooritada väga kasulikke tehinguid. 

Väike nõuanne: kontrolli paremini oma halba tuju ja katsu rohkem naeratada

Õnnenumber: 132

 

 


Ambur

Armastus. Sind köidab see, mis sulle ei kuulu. Töö. Kiired ajad on tulemas, mis toovad kaasa mõningaid muutuseid. Tervis. Sa pead rohkem puhkama. Raha. Täna võid sa kuulda väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: organiseeri oma päevi paremini ja ära torma kogu aeg

Õnnenumber: 350


Kaljukits

Armastus. Sul on tekkinud üks suur kahtlus südames ja sa ei tea täpselt enam, mida sa tahad. Töö. Planeedid aitavad sind täna su tegemistes. Tervis. Hoia ennast külmetushaiguste eest. Raha. Sissetulekud hakkavad kasvama varsti.

Väike nõuanne: ära ehita liiga palju õhulosse

Õnnenumber: 236


Veevalaja

Armastus. Selle asemel, et olla oma paarisuhtes nii autoritaarne ja käskiv, anna parem head nõu. Naeratusega muidugi. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Kui sa halvasti magad, pead sa kergemini sööma õhtul. Raha. Investeeri oma tulevikku.

Väike nõuanne: õnn on peidus sinu enda sees, otsi võti välja

Õnnenumber: 412


Kalad

Armastus. Ärge mossitage kogu aeg nii palju ega te lasteaias ei ole. Katsu näha seda, mis su elus head on. Töö. Sa oled praegusel hetkel üsna rahul. Tervis. Ära söö ükskõik mida. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ükskõik, millised eesmärgid sul ka ei ole, kõigepealt pead sa selgust saama oma kavatsustes ning olema sihikindlam

Õnnenumber: 767

Kommentaare ei ole