{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 23. veebruar

  Foto : unsplash / Michael Alain  Jäär Armastus. L...

 

Foto : unsplash / Michael Alain

 Jäär

Armastus. Liiga palju segavaid tegureid on hetkel tekkinud, mis rikuvad su suhet ja elu. Katsu kõikidest takistustest üle saada. Töö. Hea päev on sind ees ootamas. Julgust on sul rohkem, kui vaja ja jääb ülegi. Tervis. Kui sa oled viimasel ajal tundnud oma hinges masendust, siis nüüd muutub elu jälle ilusaks. Raha. Praegu pole õige aeg laenu võtmiseks. 

Väike nõuanne: ära otsi probleeme sealt, kus neid ei ole. Hoia eemale liiga pessimistlikest inimestest.

Õnnenumber: 529

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev peaks tooma sulle ühe ilusa üllatuse, mis teeb su tuju väga heaks. Töö. Katsu raskustest jagu saada. Tervis. Tänane päev tuleb rahulik, sa peaksid olema heas vormis. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: anna andeks oma sõpradele, kui nad sulle on haiget teinud. 

Õnnenumber: 984


Kaksikud

Armastus. Sa oled liiga pealiskaudseks muutunud, su kaaslane ei tunne sind enam ära. Töö. Sa tunned, et su tööd väärtustatakse ja see ongi kõige tähtsam. Tervis. Terviseprobleeme ei tohiks täna tekkida. Raha. Hoia rohkem kokku. 

Väike nõuanne: veeda rohkem aega lähedaste seltsis

Õnnenumber: 565


Vähk

Armastus. Sa ei ole oma eluga hetkel rahul ja piilud naabri õuele, et näha, kas mujal on rohi rohelisem. Töö. Ole ettevõtlikum ja ära maga häid võimalusi maha. Tervis. Kas sa ikka magad piisavalt? Raha. Ära ole nii hooletu oma rahaasjadega ümber käies, see võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: jää kõiges mõõdukaks ja sa parandad oma elu kvaliteeti märkimisväärselt

Õnnenumber: 272

 

 


Lõvi

Armastus. Hoolitse rohkem oma kaaslase eest ja ära jäta teda unarusse. Teine on nii õnnetu. Töö. Hoia silmad lahti, väga head võimalused tekivad varsti. Tervis. Midagi tõsist sul karta pole vaja täna. Raha. Katsu natukenegi kõrvale panna.

Väike nõuanne: ära pea pikka viha

Õnnenumber: 376


Neitsi

Armastus. Su elus on olnud ilusamaid praegu. Aga ära kurvasta liiga palju. Töö. Sulle meeldib, kui sul on palju toimetusi, siis läheb aeg kiiremini. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: mine kellegagi koos jalutama täna, see aitab sul enesetunnet parandada

Õnnenumber: 819


Kaalud

Armastus. Sa kannatad üksinduse all ja igatsed tõelise armastuse järele. Töö. Kõik läheb hästi, peatselt usaldatakse sulle vastutusrikkamaid ülesandeid. Tervis. Kõik läheb täna hästi. Raha. Ära jäta homse peale seda, mida sa saad täna ära teha.

Väike nõuanne: vabasta end mineviku muredest, mis koormavad su hinge ja ei lase sul rahulikult elada

Õnnenumber: 507


Skorpion

Armastus. Katsu olla järeleandlikum ja leplikum. Töö. Hea edu saadab sind täna kõikides su ettevõtmistes. Tervis.Sa oled väga heas vormis. Raha. Ära lase oma headust kurjasti ära kasutada.

Väike nõuanne: kui sa ei suuda otsust langetada ühes küsimuses, siis pane plussid ja miinused paberile kirja ja sa leiad kõige õigema lahenduse oma probleemile.

Õnnenumber: 238

 

 


Ambur

Armastus. Sul on raske leppida sellega, et teisel inimesel võib olla ka oma elu ja omad käigud. Töö. Ettevõtlikkusest sul täna puudu ei tule. Tervis. Muuda oma eluviise tervislikumaks. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: leia kuldne kesktee ja ära provotseeri lõpmatult

Õnnenumber: 107


Kaljukits

Armastus. Lõpeta see pidev muretsemine: tuleb see, mis tulema peab. Töö. Sa oled ettevõtlik ja leiad igast olukorrast väljapääsu. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ära täna liiga palju kulutusi tee.

Väike nõuanne: ära võta uusi asju käsile enne, kui oled kõik muu ära teinud

Õnnenumber: 587


Veevalaja

Armastus. Rääkige suud puhtaks täna. Töö. Tänane päev ei tohiks sulle probleeme kaasa tuua. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta su tervise sektorit ja seda parem. Raha. Ole mõistlikum täna.

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse

Õnnenumber: 212


Kalad

Armastus. Sinu paarisuhtes on liiga palju rutiini. Töö. Sa igatsed uute väljakutsete järgi. Tervis. Väsimuse üle sul täna kurta pole vaja. Raha. Su olukord pole kõige kindlam praegusel hetkel. 

Väike nõuanne: kasuta kõiki võimalusi selleks, et näidata seda, milleks sa võimeline oled

Õnnenumber: 812

Kommentaare ei ole