{ads}

HIDE

Viimased

latest

22.02.2022 : haruldane ja väga võimas kuupäev

  22.02.2022 on haruldane kuupäev, sest tegemist on palindroomse ehk peegelkuupäevaga, mida võib lugeda mõlemat pidi. Planeet...

 


22.02.2022 on haruldane kuupäev, sest tegemist on palindroomse ehk peegelkuupäevaga, mida võib lugeda mõlemat pidi. Planeetide seisu ja numeroloogiat arvesse võttes on meid ees ootamas imeline ja väga võimas päev. Sellele võib lisada ka, et 22. veebruar on sellel aastal teisipäevasel päeval ehk siis nädala teisel päeval. Kas pole imeline kokkusattumus? 

Number 2 sümboliseerib numeroloogias suuremat tundlikkust ning intuitsiooni, samuti ka võimu ning jõudu, mille meile tagavad suhted teistega. Sellist päeva ei saa lihtsalt maha magada. Ja selle tõttu on mitmed paarid otsustanud abielluda just sellel kuupäeval.

 

 

Numeroloogias on 22 palju olulisema tähtsusega kui 2, sest tegemist on meisternumbriga. Meisternumbreid on numeroloogias ainult kolm: 11, 22 ja 33. Ja kuna 22.02.2022 kuupäevas ei ole mitte ainult üks meisternumber, vaid isegi kaks, siis on see päev veelgi erakordsem. 

Meisternumbrid on need, mis peaksid ühendama meid vaimsusega ning juhatama meile elus õiget suunda. Meisternumber 22 näiteks peaks aitama materiaalseks muuta kosmilist energiat luues midagi erakordset ehk siis teiste sõnadega: aitab sul viima oma unistused ellu. Seega, see pole üldse tähtis, millega sa oled viimaste nädalate jooksul tegelenud, 22. veebruaril võivad su suurimad unistused ja soovid täituda. Pange oma soovid padja alla paberi peale või siis mõtelge nende peale võimalikult tihti sellel imelisel päeval ja oodake häid üllatusi - need ei jää tulemata! 


Mida siis sellel imelisel päeval teha tuleks? 

22.02.2022 on peegelkuupäev ja nagu ikka siis, kui sa satud näiteks vaatama kella oma telefoni pealt ja näed seal arvu 22:22, siis tea, et numbrid katsuvad sageli meie tähelepanu endale juhtida. Nad on selleks, et meid juhatada või siis teinekord lihtsalt julgustada. Olenevalt numbrite kombinatsioonist, mida sa kõige rohkem näed, võib siis välja lugeda, kas sa oled oma elus õigel teel või peaksid sa natuke aega maha võtma ja järele mõtlema. Või siis annavad numbrid sulle teada, kas sa oled võtnud õige otsuse vastu või ei. 

 

 

Loomulikult ei tähenda see nüüd sugugi seda, et sa peaksid iga natukese aja tagant hakkama oma telefonilt kella vaatama või siis hoopis seda, et sa peaksid teatud kellaaegadel panema äratuskella selleks, et meisternumbritele peale sattuda. Universum saadab sulle sõnumi kõige õigemal ajal ja siis, kui sa seda vajad. Kuna Kalad ja Skorpion on selle päevas keskmes, tuleks keskenduda rohkem oma tunnetele ja emotsioonidele, kuulata oma südant, nii leiad sa tee, mis aitab sul oma unistusi ellu viia.

Seega ära unusta 22. veebruaril panna oma soovid kõik paberile kirja. 22. veebruaril on Päike Kalade märgis ja Kuu Skorpioni märgis, tegemist on kahe veemärgiga, mis on seotud tugevalt meie emotsioonidega. Ka õnne planeet Jupiter on sellel päeval Kalade märgis ja aitab sul oma unistusi ellu viia.

Kommentaare ei ole