{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 21. veebruar

  Foto : unsplash / Myriam Zilles Jäär Armastus. Är...

 

Foto : unsplash / Myriam Zilles

Jäär

Armastus. Ära tee välja, kui su kaaslane on täna halvas tujus, las ta jonnib omaette. Töö. Hoidu liigsest tormakusest, sa oled küll innukas ja tahad kõike teha aga seejuures võid sa toime panna suuri vigu, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis, väsimuse üle sul kurta pole vaja. Raha. Planeedid toetavad sind hetkel ja aitavad sul oma elujärge paremaks muuta.

Väike nõuanne:  ära lase teiste tujul oma päeva ära rikkuda

Õnnenumber: 751


Sõnn

Armastus. Võiks öelda, et armastus on sind maha jätnud. Isegi silmapiiril pole midagi. Töö. Liiga palju unistades võid sa palju kaotada. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta sinu tervise sektorit täna, seega peaksid sa tundma end hästi. Raha. Planeedid aitavad teha sul õigeid otsuseid. 

Väike nõuanne: ära muuda enda elu ise keeruliseks, muretsedes asjade pärast, mida pole olemas

Õnnenumber: 887


Kaksikud

Armastus. Su kaaslane ei vasta su ootustele ja valmistab sulle pettumust. Töö. Ära ole nii hajameelne, sa jätad palju asju kahe silma vahele. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda, see on kasulik su vaimsele ja füüsilisele tervisele. Raha. Kõik su probleemid lahenevad peatselt.

Väike nõuanne: mõtle täna ainult rõõmsaid mõtteid

Õnnenumber: 260


Vähk

Armastus. Sa mõtled ikka veel aeg-ajalt oma eelmise suhte peale. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha, see aitab mõtetes korda luua ning parandab enesetunnet. Raha. Kõik ei ole olnud lihtne viimasel ajal aga õnneks on raskused nüüd selja taga. 

Väike nõuanne: ära ole nii tundlik, sa teed ainult iseendale sellega haiget

Õnnenumber: 381

 

 


Lõvi

Armastus. Praegune periood ei ole just kõige parem sinu elus, mõned probleemid võivad tekkida. Töö. Hea edu saadab sind täna. Ole ettevõtlikum. Tervis. Hoidu magusa ja rasvase toidu söömisest. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida, vastupidi, sa võid saada täna häid uudiseid.

Väike nõuanne: hooli rohkem inimestest enda ümber

Õnnenumber: 160


Neitsi

Armastus. Ära ehita enda ümber müüre. Töö. Sul puudub motivatsioon. Tervis. Sa oled heas vormis ja valmis suurteks tegudeks. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel! 

Väike nõuanne: sa võid ise muuta oma elu, kui sa seda ainult soovid

Õnnenumber: 367


Kaalud

Armastus. Katsu rohkem mõtelda enne, kui sa midagi ütled. Töö. Kõik ei lähe sinu ootuste kohaselt, katsu paremini keskenduda. Tervis. Kõik läheb väga hästi, sa tunned ennast hästi. Raha. Sa võid täna saada suurema rahasumma.

Väike nõuanne: selle asemel, et keerutada nagu kass ümber palava pudru, katsu asjad selgeks rääkida

Õnnenumber: 221


Skorpion

Armastus. Sa oled liiga pealiskaudseks muutunud. Su kaaslane ei ole enam kindel sinu tunnetes. Töö. Sul on raske tegeleda iga päev samade asjadega, sa vajad uusi väljakutseid ja tahad end proovile panna. Tervis. Kõik läheb hästi, su tervis on tugev ning enesetunne hea. Raha. Ka rahaasjades läheb kõik hästi. 

Väike nõuanne: ära too oma tööprobleeme koju kaasa

Õnnenumber: 614

 

 


Ambur

Armastus. Praegusel hetkel on sul raske truuks jääda, liiga palju kiusatusi on tekkinud. Töö. Katsu paremini keskenduda ja ära kuluta oma energiat lobisemise peale. Tervis. Ära unusta sporti teha ja liikuda. Raha. Su sissetulekud peaksid hakkama kasvama sellel aastal.

Väike nõuanne: kogu oma jõudu selle asemel, et seda niisama kulutada

Õnnenumber: 909


Kaljukits

Armastus. Tõenäoliselt tahad sa täna suud puhtaks rääkida. Katsu olla siiski järeleandlikum. Töö. Katsu olla rahulikum ja ära ärritu iga pisiasja pärast. Tervis. Kõik läheb hästi, ära muretse. Raha. Lõpuks ometi leiad sa vahendid, mille abil oma elujärge paremaks muuta.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma hingerahu rikkuda

Õnnenumber: 309


Veevalaja

Armastus. Kodune õhkkond on pingeline, igast väiksemasti sõnast võib saada alguse suur tüli. Töö. Katsu oma probleemid ära lahendada. Tervis. Su tervis hakkab paranema. Raha. Ole ettevaatlikum. 

Väike nõuanne: muuda oma vaatenurka ja õpi austama ka teiste arvamust

Õnnenumber: 513


Kalad

Armastus. Sa teed omalt poolt kõik, et su kaaslane oleks õnnelik. Töö. Ühe töökaaslase sõnad võivad sulle täna haiget teha. Tervis. Kõik su tervisemured peaksid kaduma. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: ära lase probleemidel üle pea kasvada

Õnnenumber: 108

Kommentaare ei ole