{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 12. veebruar

  Foto : unsplash / Tim Gouw  Jäär Armastus. Õpi se...

 

Foto : unsplash / Tim Gouw

 Jäär

Armastus. Õpi sellest õppetunnist, mille elu sulle täna teeb. Töö. Kõik sujub sinu käes iseenesest, su töö pakub sulle praegusel hetkel isegi rõõmu ja rahulolu. Tervis. Sa peaksid lõpetama liiga rasvase ja magusa toidu söömise, mis ei tee head su tervisele ega kehakaalule. Raha. Ole ettenägelikum ja pea eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära umbusalda nii palju kõike ja kõiki

Õnnenumber: 866


Sõnn

Armastus. Kasuta seda nädalavahetust ära selleks, et muuta oma suhet romantilisemaks. Töö. Tavaline rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Piira rasvase ja magusa tarbimist. Raha. Mõtle enne järele, kui midagi otsustad.

Väike nõuanne: ära räägi liiga palju

Õnnenumber: 735


Kaksikud

Armastus. Väärtusta oma suhet ja iseennast rohkem. Töö. Ära tee midagi, mida sa hiljem võiksid kahetseda. Tervis. Kui sa hakkaksid paremini toituma, paraneks su tervis. Raha. Sinu olukord ei ole kõige parem aga ära muretse liiga palju, sest kõigele leidub lahendus.

Väike nõuanne: ära mängi jaanalindu

Õnnenumber: 943


Vähk

Armastus. Rahu ja üksmeel valitsevad hetkel sinu paarisuhtes. Kõik pinged ja arusaamatused peaksid kaduma. Töö. Mõned viivitused ja probleemid võivad tekkida aga ära võta seda isiklikult. Tervis. Sa ei ole just kõige paremas vormis aga suuremaid terviseprobleeme sul ka olla ei tohiks. Raha. Piira oma suuremaid kulutusi ja ära ole nii helde.

Väike nõuanne: jälgi paremini, mis sinu ümber toimub

Õnnenumber: 927

 

 


Lõvi

Armastus. Täna peaks õhus olema palju armastust. Töö. Lahenda kiiremad probleemid ära, täna on selleks kõige õigem päev. Tervis. Ära söö liiga palju punast liha. Raha. Ära loobi raha aknast välja ja oota paremaid aegu.

Väike nõuanne: ole tagasihoidlikum, kui sa tahad, et inimesed sinust heal arvamusel oleksid, siis ära kiitle oma tegudega.

Õnnenumber: 358


Neitsi

Armastus. Vallalisi saadab hea õnn. Töö. Su tuju ei ole kõige parem, sa tunned suurt igavust. Tervis. Katsu toituda tervislikumalt ning teha tervisesporti. Raha. Sul on tunne, et raha lausa kaob su sõrmede vahelt.

Väike nõuanne: iga kord, kui tuju ära läheb ja kurbus peale tuleb, tee midagi, mis aitab sul enesetunnet parandada. 

Õnnenumber: 520


Kaalud

Armastus. Armastuse ingel ise hakkab hoolitsema sinu armuelu eest. Töö. Probleeme ei tohiks täna ette tulla. Tervis. Sa oled heas vormis praegu. Raha. Täna saadab sind eriti hea rahaõnn, võib juhtuda, et sa saad suurema summa raha.

Väike nõuanne:  kohane iga olukorraga ruttu

Õnnenumber: 717


Skorpion

Armastus. Sa võid kohtuda täna oma hingesugulasega, kellega sa leiad kohe ühise keele. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja see tuleb sulle kasuks. Tervis. Ära unusta piisavalt puhata. Raha. Kõik läheb väga hästi, ära enam muretse.

Väike nõuanne:  naerata ja elu naeratab sulle vastu

Õnnenumber: 630

 

 


Ambur

Armastus. Sa oled oma eluga praegusel hetkel rahul. Töö. Ära tegele mitme asjaga korraga, sa võid palju olulist kahe silma vahele jätta. Tervis. Tee lõdvestavaid hingamisharjutusi. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne:  ole paindlikum ja võta kõike rahulikumalt

Õnnenumber: 808


Kaljukits

Armastus. Ole valmis headeks uudisteks, mis tulevad palju varem, kui sa seda arvatagi võid. Töö. Sa jõuad igale poole, jätka samas vaimus. Tervis. Isegi, kui jooga sind eriti ei paelu, aitab see sul stressi maandada. Raha. Ära tee asjatuid kulutusi.

Väike nõuanne: õpi oma vigu tunnistama ja ära süüdista kõiges teisi

Õnnenumber: 416

 

Veevalaja

Armastus. Kõik läheb hästi, tänane päev peaks tulema rahulik ja õnnelik. Töö. Ole loomulik ja ära pinguta üle. Tervis. Hoia oma südant ja katsu maandada stressi. Raha. Ära muutu liiga ahneks.

Väike nõuanne: ära jäta kõike pooleli

Õnnenumber: 383


Kalad

Armastus. Sa leiad, et sul on hetkel usalduslik suhe, mida muud tahta? Töö. Ära võta enese peale liiga suuri kohustusi, sa vajad puhkust. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ära unusta sporti teha. Raha. Hoidu kulutuste tegemisest.

 Väike nõuanne: jää alati objektiivseks

Õnnenumber: 342











Kommentaare ei ole