{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: armunute püha ehk valentinipäev ei tule kõige parem nende tähemärkide jaoks

Foto : unsplash / Kelly Sikkema    Elu on ilus! Väljas läheb...

Foto : unsplash / Kelly Sikkema

 

 Elu on ilus! Väljas läheb aina valgemaks ja päikegi näitab ennast aeg-ajalt. Veebruar on küll aasta kõige külmem kuu aga kui süda on soe, siis ei loe, mis ilm väljas on. Veebruar toob meile lootuskiiri, et kõik hakkab lõpuks ometi paremaks minema. Veebruarikuus tähistame me sõbrapäeva, mida mujal maailmas tuntakse armunute pühana. Aeg on ümbritseda end oma sõpradega ning lasta oma ellu natuke rohkem armastust. Järgmine nädal peaks tooma õnne kõikide ellu. 

14. veebruari nädal toob kaasa kingitusi, kallistusi, romantikat ja armastust. Suuri lubadusi ning abieluettepanekuid. Veenus ise toimetab selle nimel, et kõik läheks nii nagu tema seda tahab. Veenus aitab muuta tundeid siiramaks ja sügavamaks. Kolmapäeval hakkab Merkuur omakorda tegutsema ja muudab omavahelise suhtlemise palju lihtsamaks ja paremaks. Kõik sellel perioodil tehtud vestlused ja nõupidamised peaksid leidma õnneliku lõpu. Praegu on kõige õigem aeg hakata taas tegelema poolelijäetud plaanidega ning viia need ellu. Kui sa oled otsustanud saada suveks saledaks, siis hakka kohe selle nimel tegutsema. Kui sa oled otsustanud kindlustada oma majanduslikku seisu, siis otsi praegu vahendeid, kuidas investeerida ning panna oma raha kasvama. Kui sa oled otsustanud vahetada töökohta ja leida midagi paremat, siis loe praegu töökuulutusi. Praegune periood on väga soodne kõikide jaoks, tagades edu meile kõigile. Sa võid saada juba järgmisel nädalal suurema summa raha või parema tööpakkumise. Planeedid liidavad oma jõud selleks, et igaüks oleks õnnelik. Ainult mõnede sodiaagimärkide jaoks ei lähe asjad just plaanipäraselt. 

 

 


Kaalud

Armastuses Kaaludel hetkel õnne ei ole ja selle tõttu ei tekita armunute püha temas mingeid soojemaid tundeid. Tavaliselt on ta romantiline ja oskab olla hell, praegusel hetkel aga ei ole ta kõige paremas vormis. Kõik need planeedid, mis praegu Kaljukitse märgis viibivad, ei lase tal õnnelik olla ja tal on raske näha asju selliselt nagu nad on. Tundub nagu oleks armastus üldse kogu maamuna pealt ära kadunud. Ja loomulikult juhtub kõige rohkem äpardusi just 14. veebruaril. Ta ei saa mitte kellegagi sellel päeval läbi ja mitte keegi ei mõista teda. Ja see ärritab teda ning viib tuju ära. Kuidas sa mõtled armastuse peale, kui kõik läheb nii halvasti? Ta võib tunda sellel nädalal suurt segadust oma elus. Ka vallaliste jaoks pole asjad paremad. Ja paarisuhtes elavate Kaalude jaoks on tõenäosus suur, et sellel nädalal plahvatab suur vaidlus või tüli mitte millestki. Ta võib tunda suurt soovi põgeneda ja vaadata, kas teine talle järgi tuleb. Kallid Kaalud, ärge unustage vahepeal meelde tuletada ainult oma olemasolust, kui te ei taha, et teie elukaaslane hoopis teise suuna oma elus võtab.


Jäär

Ka Jäära elus pole praegu kõige paremad päevad. Armastuses ei ole tal hetkel õnne. Ta lihtsalt ei viitsi praegu seda mängu mängida või ei tea ta, mida temalt õieti oodatakse. Ja süüdi on selles kõiges Veenus Kaljukitses. Tavaliselt Jäära teab, mida ta tahab ja kuhu suunas minna aga nüüd ei suuda ta olukorda selgelt näha. Ja selle tõttu võib tema elukaaslane tunda segadust. Ning tänu sellele võib kodus valitsev õhkkond muutuda eriti pingeliseks. Jäär mõtleb alati eelkõige iseendale, armastus on aga kahe inimese vaheline suhe. Hoolimata oma pingutustest ei lähe asjad tema soovide kohaselt. Mida siis teha? Võitle oma armastuse ja oma suhte pärast. Ära jää ootama liiga kauaks. 

 

 


Kaksikud

Kaksikute süda on kurb ja ta ei taha mingist armunute päevast midagi kuulda. Armastusel ei ole praegu tema elus kohta. Mis on juhtunud, kallid Kaksikud? Kas te ei usu enam armastusse, kas teie süda on saanud liiga palju haiget või olete te ise petta saanud? Kaksikud on veendunud, et kõik on läbi, hoolimata märkidest, mida planeedid saadavad. Armastus sirutab Kaksiku poole oma käed aga Kaksik ei näe seda, sest ta süda on murtud, meel mõru ja hinges kripeldab valu. Õnneks juhtub imesid. Kallid Kaksikud, võtke midagi ette, naerge ja tantsige, sest armastus naeratab teile juba praegu. Ainult teist endist sõltub, mida te otsustate oma eluga teha. Planeedid annavad teile kõik võimalused, et õnnelikuks saada.

Kommentaare ei ole