{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 2. veebruar

Foto : unsplash / LAUREN GRAY    Jäär Armastus. Või...

Foto : unsplash / LAUREN GRAY

 

 Jäär

Armastus. Võib juhtuda, et just täna otsustad sa oma unistused ellu viia ning muuta ise oma elu just nii romantiliseks, kui sa seda tahad. Loodame, et su elukaaslane ei hüppa alt ära. Vallalised: hoidke silmad lahti, suur armastus võib täna teie ellu jõuda. Töö. Miks mitte minna edasi õppima või täiendada end oma ametis? Tervis. Sa vajad praegusel hetkel rahu ja puhkust oma närvidele. Raha. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem. Seega hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: kontrolli ennast paremini igas olukorras

Õnnenumber: 147


Sõnn

Armastus. Kodune õhkkond võib täna olla pingeline: su kaaslane ei hinda eriti seda, et sa nii ambitsioonikas oled. Töö. Kõik probleemid kaovad ja sa võid saada ühe väga hea uudise. Tervis. Jupiteri mõju on nii hea, et ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Pluuto nõuanded ei ole kõige paremad, ta soovitab sul rohkem kulutada aga sina ära kuula teda.

Väike nõuanne: ära tee midagi, mis võiks rikkuda su kallist hingerahu

Õnnenumber: 949

 

Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks tooma kaasa meeldejäävaid hetki. Kui sa oled paarisuhtes, kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära, et muuta oma elu põnevamaks ja tuua argipäeva natuke värskust. Kui sa oled vallaline, siis ära mängi tulega. Töö. Sul oli ühe töökaaslasega väga hea suhe kunagi. Tal on palju kogemusi, räägi temaga täna, kui sa vajad nõu. Tervis. Ära kurna ennast täna ära: parem karta, kui kahetseda. Raha. Mis puutub rahaasjadesse, siis on su elus algamas väga hea periood: palju häid võimalusi on tekkimas, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada. 

Väike nõuanne: sa pead õppima rahulikumalt suhtlema ilma, et sa suruksid iga kord oma arvamust teistele peale

Õnnenumber: 799

 

Vähk

Armastus. Kui sa leiad, et su eraelu on igav ja üksluine, siis tänu Jupiterile hakkavad asjad nüüd muutuma paremaks. Võib-olla on tegemist pere suurenemisega, võib-olla tehakse sulle üks ettepanek, võib-olla avaldab keegi armastust. Töö. Sa võid kohtuda täna väga mõjukate inimestega, kellega sa edaspidi hakkad koostööd tegema. Tervis. Ära unusta piisavalt magada. Raha. Tõenäoliselt ei kuluta sa hetkel oma raha enam nii kergekäeliselt ja seda parem.

Väike nõuanne: unista natuke, kui sa tahad aga ära seejuures unusta, et tegemist on unistustega

Õnnenumber: 815

 

 

 

Lõvi

Armastus. Täna on eriti hea päev vallaliste jaoks, mitmed ilusad ja ootamatud kohtumised leiavad aset just täna. Paljude jaoks on tegemist selle kohtumisega, millest nad nii kaua on unistanud. Töö. Sa leiad vahendeid, mille abil oma tööd rohkem väärtustada, sa oskad oma vaatenurka kaitsta ning kohaned iga olukorraga ruttu. Tervis. Ära söö liiga palju! Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära kirjuta ühelegi lepingule täna alla

Õnnenumber: 249

 

Neitsi

Armastus. Täna läheb kõik rahulikult, ilma suuremate muutusteta. Töö. Üks su lähedastest võib vajada sinu abi oma ettevõtte juures. Tervis. Su tervis on praegu väga hea ja ükski külmetushaigus sind kimbutada ei tohiks. Raha. Oled sa kaalunud investeerimist? 

Väike nõuanne: pea alati nõu targematega ja ära usalda ainult iseenda tarkust

Õnnenumber: 280

 

Kaalud

Armastus. Mitte ükski planeet ei mõjuta sinu armastuse sektorit ja suuremaid muutuseid ei tohiks täna ette tulla sinu eraelus. Töö. Merkuur aitab sul edusamme teha. Tervis. Sa oled väsinud igapäevasest rütmist - töö, pood ja telekas - ning sa igatsed puhkuse järele. Raha. Mis kiiresti tuleb, see kiiresti läheb. Tegutse targalt. 

Väike nõuanne: ära lükka alati kõike homse peale, mida sa võid täna ära teha

Õnnenumber: 825

 

Skorpion

Armastus. Austa rohkem oma elukaaslase soove ja vajadusi. Ja katsu temaga suheldes jääda viisakaks. Vallalised: kui te ikka veel otsite seda õiget inimest, siis olge täna valmis: tänu Veenuse aspektile võib see oodatud hetk just täna aset leida. Töö. Paljud teie seast saavad täna väga häid uudiseid, tõenäoliselt on tegemist ametikõrgenduse või palgatõusuga. Tervis. Hea tervis, see tähendab ka head tuju. Väga hea päev on sind ees ootamas! Raha. Hoia rohkem oma raha. 

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ja plaanid ellu

Õnnenumber: 636

 

 


Ambur

Armastus. Täna peaks õhus olema palju armastust. Vallalised: ärge uskuge kõike, mida teile räägitakse. Töö. Sa rabad täna rohkem tööd teha. Sul on hetkel väga suured plaanid. Tervis. Katsu iga päev vähemalt pool tundi õues kõndida. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, seega ära kuluta rohkem, kui vaja. 

Väike nõuanne: kuula alati teiste muresid ära, jagatud muret on kergem kanda

Õnnenumber: 140

 

Kaljukits

Armastus. Saturn võib tekitada täna suhtlemisprobleeme. Töö. Sul on mulje, et mõned töökaaslased ei ole sinu vastu avameelsed ja varjavad sinu eest midagi. Tervis. Sa oled väga heas vormis ja terviseprobleeme ei tohiks tekkida. Raha. Ole ettevaatlikum täna.

Väike nõuanne: tee kõik, et teistega hästi läbi saada

Õnnenumber: 573

 

Veevalaja

Armastus. Jupiter ise soosib sind täna ja selle tõttu peaks eelolev päev tooma sulle kaasa häid üllatusi. Töö. Ära unusta, et töö juures valitsev õhkkond mõjutab kõiki ning sinul on ka selles oma roll mängida. Ära oota, et teised kõik teeksid. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja söö tasakaalukamalt. Raha. Praegune olukord ei ole kõige soodsam, seega mõtle mitu korda enne, kui sa usaldad oma raha kellelegi. 

Väike nõuanne: ära ole alati nii kindel selles, et ainult sinul on õigus. 

Õnnenumber: 518


Kalad

Armastus. Sa tahaksid, et su kallim oskaks sind rohkem üllatada. Aga tee ise esimene samm, saada talle näiteks mõni huvitav sõnum. Vallalised: vaadake paremini, kellega te suhtlete. Töö. Kõik läheb väga hästi, hea edu saadab sind hetkel tööasjades. Tervis. Praegu on õige aeg muuta oma eluviise paremaks. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju, alati on võimalik midagi muuta. 

Väike nõuanne: ära hädalda oma elu üle nii tihti, katsu parandada seda, mis sulle ei meeldi

Õnnenumber: 246

 

 


 

 

 



 


Kommentaare ei ole