{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: millised tähemärgid saavad veebruaris rikkaks?

  Foto : unsplash / Cristian Escobar Selle aasta veebruariku...

 

Foto : unsplash / Cristian Escobar

Selle aasta veebruarikuul on varuks häid üllatusi ühele sodiaagimärgile.

Aeg on keerata lehte ning hakata kirjutama uut peatükki. Ka veebruaris ei jäta planeetide seis meid mõjutamata. Veebruar on küll tavaliselt aasta kõige külmem kuu aga see pole tähtis, mis ilm on väljas, kui su hinges on soe. Veebruar on hea kuu selleks, et helistada tuttavatele ja sugulastele ning ümbritseda end rohkem teiste inimestega. Ja loomulikult on veebruaris neid, keda planeedid rohkem soosivad, kui teisi. Keskendudes aga rohkem positiivsele, siis õnnelike seast paistab kõige rohkem välja üks tähemärk, keda ootab ees üle ootuste hea kuu. Tema rahaline seis peaks märkimisväärselt paranema veebruaris, jõukus ja hea elu ei ole enam kaugel! 

Ja see, kes võib veebruaris saada väga palju raha, on Sõnn!

Sõnni on sageli materialistiks peetud, sest tal on selline omapärane suhe rahaga. Sõnni jaoks on raha vajalik, sest see tagab talle materiaalse kindlustuse ja heaolu. Sõnn ei käi ringi pea pilvedes: ta teab, mida ta tahab ja tal on suured unistused. Ta on valmis pühendama kogu oma elu selleks, et elada oma unistuste elu isegi, kui mõnikord peab ta selle nimel mõned ohvrid tooma. Veebruarikuu täidab õnneks aga kõik tema ootused ja lootused. Sõnni jaoks on veebruar kahtlemata kõige parem kuu investeerimiseks. Kõigeks, mis on seotud müümise, ostmise ja kolimisega. Kõigega, mis on seotud kinnisvaraga, toob talle head õnne. 

 

 

2022. aasta aitab Sõnnil oma ostujõudu kasvatada. 1. jaanuarist kuni 6. märtsini hakkavad asjad liikuma ning tulemused ületavad kõik Sõnni ootused. Alates 2019. aastast on Uraan muutnud julgemaks ning andnud talle uuendusliku mõtteviisi, nüüd on aeg hakata tegutsema ning laiendama oma tegevusvälja. 

Järgnevatel nädalatel võib Sõnn hakata suurelt unistama. Kõik hakkab liikuma just selles suunas nagu tema tahab. Ja ta võib vaadata tuleviku poole rahulikuma südamega. 3 planeeti Kaljukitse märgis tagavad Sõnnile materiaalse kindlustunde. Sellel kuul saavad teoks mitmed suured plaanid ja projektid, mis peaksid tooma Sõnnile suurt kasu kaasa. Tal avaneb võimalus ka saada ootamatult väga suur rahasumma. Ning samuti on veebruar kõige parem kuu selleks, et rääkida palgatõusust. Marss julgustab sind esimest sammu juhul, kui sa oled hakanud mõtlema oma isikliku ettevõtte loomisest. Tee see teoks, tulemused võivad ületada kõik su ootused ja lootused. 

Märgi oma märkmikus ära 5 - 14. veebruar, sest just sellel ajavahemikul saadab Merkuur sulle eriti head energiat ja just siis võid sa sooritada eriti hea rahalise tehingu. Mida sa ka veebruaris teha ei otsusta, sa võid olla kindel, et hea õnn sind maha ei jäta. Palju häid üllatusi on sellel kuul sinu jaoks varuks. 

 

 

Seega Sõnn võib suure tõenäosusega näha veebruaris miljoneid oma pangakontole lisandumas, kuidas jääb aga teiste sodiaagimärkidega? 

Sest tegelikult pole ta ainus, kes planeetide heast mõjust kasu saab. 

Kõigepealt tuleb ära märkide Kalade tähemärk. Merkuur, Veenus ja Marss Kaljukitse märgis (sõbramärk) toob head õnne Kaladele, kes võivad samuti näha oma majanduslikku seisu märkimisväärselt paranemas. Kalad ei saa tõenäoliselt rikkamaks läbi oma töö vaid läbi ühe eraelus aset leidva sündmuse, mis toob neile palju raha kaasa. 

Sama kehtib ka Amburi kohta. Veebruaris aitab noorkuu (1. veebruar) sul algust teha uute plaanidega. Ja sellest kuupäevast peale hakkavad asjad liikuma sinu kasuks. Hea õnn rahaasjades saadab Amburit kuni maikuuni. 

Ka Neitsi võib hingata rahulikumalt, sest ka teda saadab hea õnn rahaasjades veebruaris. Tema sissetulekud hakkavad vaikselt suurenema ja ta hakkab saama ootamatuid rahasummasid erinevatest kohtadest. Veebruaris peaks palju raha tema ellu tulema ja see aitab tal kindlustada oma tulevikku.

Kommentaare ei ole