{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 1. veebruar

Foto : unsplash / Izzy Park    Jäär Armastus. Rutii...

Foto : unsplash / Izzy Park

 

 Jäär

Armastus. Rutiin ja üksluisus. Töö. Töökaaslastega võivad tekkida arusaamatused ja lahkhelid. Tervis. Tänu Merkuurile peaks su tervis paranema. Raha. Katsu olla edaspidi kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: selleks, et rahu saada, õpi vähem muretsema

Õnnenumber: 996


Sõnn

Armastus. Kõik läheb hästi, kui sa ise ainult seda tahad. Töö. Ära nõua töö juures võimatut teistelt. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hoidu halbadest üllatustest. 

Väike nõuanne: ära muretse asjatult

Õnnenumber: 768


Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid. Töö. Mitmed planeedid soosivad su ettevõtmisi. Tervis. Väsimuse üle sul täna kurta ei ole vaja. Raha. Praegu ei ole õige aeg suurteks tehinguteks.

Väike nõuanne: õpi nägema seda, mis on silmale nähtamatu

Õnnenumber: 393


Vähk

Armastus. Suuremaid probleeme ei tohiks ette tulla. Töö. Marss aitab sul paremini kohaneda iga olukorraga ja sa võid üsna kerge vaevaga oma tahtmist saada. Tervis. Jupiter soosib sind ning muudab su tervist tugevamaks. Raha. Kui sul on mõni rahaga seotud probleem vaja kiiresti lahendada, siis tee seda täna.

Väike nõuanne: ära ole alati nii enesekindel

Õnnenumber: 839

 

 


Lõvi

Armastus. Räägi rohkem oma muredest ja rõõmudest kodus, ära hoia kõike enese teada. Vallalised: hoidke silmad lahti. Töö. Kõik läheb hästi täna. Tervis. Marss mõjutab su tervise sektorit ja seega peaksid sa end väga hästi tundma. Raha. Ole ettevaatlikum täna.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

Õnnenumber: 721

 

Neitsi

Armastus. Tavaline, igapäevane elu, kus puuduvad suuremad tunded ja kirg, kui te muidugi ise midagi ette ei võta, et seda muuta. Töö. Kõik peaks minema täna rahulikult. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas stressi maandada, see ei tee su tervisele head. Raha. Ära kuluta liiga palju, eriti asjade peale, mida sa ei vaja.

Väike nõuanne: õpi rohkem hindama teiste väärtust

Õnnenumber: 588


Kaalud

Armastus. Kõik peaks  minema hästi. Töö. Keskendu paremini ja ära lobise liiga palju. Tervis. Katsu rohkem liikuda, see on kasulik su tervisele. Raha. Rahaasjades naeratab sulle hea õnn täna!

Väike nõuanne: muuda oma vaatenurka, see muudab su läbisaamist teistega paremaks

Õnnenumber: 783


Skorpion

Armastus. Sa  tahad oma ellu midagi kindlat ja oled väsinud juhusuhetest. Töö. Mõned uued probleemid võivad tekkida. Tervis. Katsu leida aega, et minna loodusesse jalutama. Raha. Väike rahaingel peaks sind peatselt külastama. 

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt

Õnnenumber: 913

 

 


Ambur

Armastus. Üks vahejuhtum muudab su arvamust oma elukaaslasest ning sa hakkad teda nägema hoopis teise pilguga. Töö. Uraan aitab sul oma projektidega paremini tegeleda. Tervis. Jupiter tuleb sulle appi ja toob sulle kaasa tugevama tervise. Raha. Ära tegele kahtlaste tehingutega. 

Väike nõuanne: ole diplomaatilisem ja taktitundelisem

Õnnenumber: 571

 

Kaljukits

Armastus. Veenus lubab su armuelu paremaks muuta. Kõik su soovid võivad täituda. Töö. Sa keskendud oma töökohustuste täitmisele, mõned takistused võivad aga tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Raha. Ootamatud sissetulekud rõõmustavad alati! 

Väike nõuanne: ära muutu liiga ahneks, sest kes liiga palju tahab võib ühel hetkel kõik kaotada

Õnnenumber: 781


Veevalaja

Armastus. Armastus tuleb täna sinu ellu, isegi kui sa ise seisad vastu. Töö. Sul on palju teha aga sa oskad oma tööd nii hästi organiseerida, et saad kõik tehtud. Tervis. Sa oled väga heas vormis täna. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida. 

Väike nõuanne: võta aega maha ja õpi puhkama

Õnnenumber: 230


Kalad 

Armastus. Ära flirdi töö juures! Töö. Sa muutud enesekindlamaks ja usud kaljukindalt, et sind on ees ootamas suur tulevik. Tervis. Vaata, et sa end ära ei kurna. Raha. Hoia kokku!

Väike nõuanne: ära hädalda kogu aeg nii palju, võta asju rahulikult

Õnnenumber: 321

 




Kommentaare ei ole