{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakon

  Foto : unsplash / Frida Lanenrström Sind on ees ootam...

 

Foto : unsplash / Frida Lanenrström


Sind on ees ootamas väga hea aasta. Sa oled veelgi ambitsioonikam, kui kunagi varem ja alustad uut aastat suurte plaanidega. Sa oskad olla vajadusel diplomaatiline ja tead, kuidas oma tahtmist saada ning viid oma eesmärgid sellel aastal täide. Sellel aastal saadab sind hea edu aga õnneks ei muuda see sind uhkeks. 

  • Armastus

Sellel aastal märkab sind rohkem kui üks, sest sa oled veelgi atraktiivsem ja silmapaistvam. Sa ei aimagi ise, kui suurt muljet sa avaldad. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt kohtud sa sellel aastal selle õige inimesega. Kui sa oled juba suhtes, siis peale paari tülitsemist otsustate te teha uue alguse ning lähete mesinädalaid pidama. Ilus aasta on sind ees ootamas armastuse koha pealt. 

 

 

  • Töö

Sellel aastal oled sa uuenduste lainel ja oled hästi töökas. Tänu oma tahtejõule jõuad sa sihile ja saad oma töö eest teenitud palga. Aasta keskel saad sa palgakõrgendust, mis vastab sinu ootustele. 

  • Raha
Kokkuvõttes teenid sa sellel aastal palju rohkem, kui eelnevatel aastatel ning sa tead, kuidas oma raha kasvama panna. Jää siiski ettevaatlikuks ning ära ole nii rumal, et jääd uskuma seda, kuidas kiire ajaga suurt raha teenida. Ja selleks, et elada rahus, ära uhkusta oma rahaga.

Kommentaare ei ole