{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 16. veebruar

  Foto : unsplash / Roman Datsiuk Jäär Armastus. Sa...

 

Foto : unsplash / Roman Datsiuk

Jäär

Armastus. Sa tahad säilitada oma suhtes rahu ja üksmeelt ning tänu sellele läheb täna kõik hästi. Vallalised, hoidke silmad lahti, sest suure tõenäosusega ristub teie tee ühe väga toreda inimesega, kellega teil tekib kohe hingeline klapp. Töö. Sa näed liiga palju halba kõiges. Muuda oma vaatenurka enne, kui inimesed sinust eemale hoidma hakkavad. Tervis. Ära unusta, et liikumiseks ja spordi tegemiseks ei pea tingimata välja minema, ka kodus saab võimlemisharjutusi teha. Liikumine annab sulle energiat juurde ja parandab tervist. Raha. Sa oled olnud tubli ja saad selle eest väärilise tasu. Kõik läheb hästi. 

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine ja su elu muutub paremaks

Õnnenumber: 610


Sõnn

Armastus. Sa võid kohtuda ühe inimesega, kellega sul on palju ühist aga õnneks ei ole sul kalduvust mõtlematult tegutseda. Töö. Hoia vahemaad teatud kolleegidega, kelle suhtes sul on tekkinud tõsiseid kahtlusi. Tervis. Kõik läheks paremini, kui su toidulaud oleks tervislikum. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: Sea endale väikesed eesmärgid ja vii need ellu.

Õnnenumber: 749


Kaksikud

Armastus. Täna on su mõtted mujal. Töö. Hoidu liigsest tormakusest ja katsu paremini keskenduda. Tervis. Sa oled liiga närviline viimasel ajal, sest sa ei maga hästi, näed halbu unenägusid ja oled juba ärgates väsinud. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa oled kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne:  kasuta oma kujutlusvõimet ära ja mõtle rohkem sellele, mida sa oma ellu tahad, mitte sellele, mis teeb sind kurvaks

Õnnenumber: 479


Vähk

Armastus. Ole hoolivam ja mõistvam, su kaaslane vajab sind hetkel. Õpi lugema ka ridade vahelt. Töö. Muretsemiseks põhjust ei ole, kõik läheb täna hästi. Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Hoidu liigsest kulutamisest, see võib sulle probleeme kaasa tuua.

Väike nõuanne: ära ainult unista, vaid tee iga päev midagi, mis aitaks sul oma unistusi ellu viia

Õnnenumber: 967

 

 


Lõvi

Armastus. Mis sul südamel on? Miks sa hoiad teistest eemale? Mis sind muretsema paneb? Töö. Hoolimata väikestest probleemidest ja arusaamatustest ei kaota sa oma head tuju. Tervis. Sa oled väga heas vormis, mitte midagi tõsist sind ei ohusta. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja sa leiad võimaluse, kuidas oma probleeme lahendada.

Väike nõuanne: sihikindlus on hea omadus aga vaata, et see ei muutuks jonnakuseks ja ära nõua oma õigust taga asjade pärast, mis pole seda väärt.

Õnnenumber: 239


Neitsi

Armastus. Ära ela unistustes ja ära oota võimatut. Töö. Tavaline, rahulik tööpäev on sind ees ootamas ilma suuremate sekeldusteta. Tervis. Ära unusta vett juua piisavalt, see parandab ka su enesetunnet. Raha. Kõik saab korda, kui sa ei kaota lootust.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid

Õnnenumber: 686


Kaalud

Armastus. Katsu paremini suhelda, siis saad sa teada, mis teisel inimesel südamel on ja millest ta ei räägi. Töö. Ole enesekindlam ja ära arva, et kõik teevad sulle liiga. Tervis. Sa oled heas vormis, kasuta seda ära, et rohkem liikuda. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära praegu liiga palju kuluta. 

Väike nõuanne: kasuta oma sisemist jõudu ja sa saad üle kõikidest takistustest

Õnnenumber: 469


Skorpion

Armastus. Lõpeta see pidev ärritumine väikeste asjade pärast. Töö. Sa vajad väljakutseid ja ei talu enam seda rutiinset tööd välja. Tervis. Muuda oma toitumist paremaks, sest sa otsid küll lohutust toidu kaudu aga tunned hiljem ennast selle tõttu halvasti. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära muuda oma elu keeruliseks tõlkides kõike, mida sulle öeldakse,  omamoodi ja valesti.

Õnnenumber: 537

 

 


Ambur

Armastus. Sul on raske näha hetkel head oma elus. Töö. Sa oled motiveeritud ja katsud oma oskusi ellu rakendada nii hästi, kui võimalik. Kui sa otsid tööd, siis liigne pessimism ei tule sulle kasuks. Tervis. Sa pead tõesti hakkama oma tervise ja kehakaalu pärast rohkem liikuma ja paremini toituma. Raha. Ära täna liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: ära uhkusta teiste ees nii palju, kui sa tahad, et teised sinust hästi arvaksid, siis ära kiitle nii palju.

Õnnenumber: 705


Kaljukits

Armastus. Su paarisuhtes on hetkel madalseis ja sa ootad, millega see lõppeb. Töö. Ära alahinda ennast liiga palju. Tervis. Katsu maandada stressi oma elus. Raha. Sa pead hakkama kokkuhoidlikumalt elama. 

Väike nõuanne: ära raiska oma aega vaidlemise peale

Õnnenumber: 608

 

Veevalaja

Armastus. Tõenäoliselt ei ole praegune periood kõige parem. Selle asemel, et arveid klaarida ja otsida oma kaaslases vigu, katsu veeta rohkem aega omaette. Töö. Sa kaitsed iga hinna eest oma huve ja see mõjub kurnavalt. Tervis. Su tervis on küll üsna hea aga sa vajad puhkust. Raha. Ära anna kiusatusele järgi.

Väike nõuanne:  ära ärritu nii tihti

Õnnenumber: 755


Kalad

Armastus. Sul on raske leppida oma praeguse eluga, su südames on igatsus ja ootus. Töö. Sa oled valmis  riskeerima ja see on väga hea. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Su mõtted liiguvad ühe suurema kulutuse suunas, kas see on ikka mõistlik praegusel ajal? 

Väike nõuanne: ära tegele enam nende plaanidega, mida sa nagunii ellu viia ei saa ja ära vaeva enam oma hinge sellepärast.

Õnnenumber: 109




Kommentaare ei ole