{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline on sinu tähemärgi foobia?

    M itte keegi pole täiuslik ja seda parem. Igal tähemärgil on omad väikesed veidrused, hirmud ja foobiad. Jäär (21....

 

 Mitte keegi pole täiuslik ja seda parem. Igal tähemärgil on omad väikesed veidrused, hirmud ja foobiad.



Jäär (21. märts - 19. aprill)

Sind hirmutab surm ja sa ei saa seda peast ära. Sa kujutad alati halvimat ette ja kardad alateadlikult, et sinuga midagi juhtub. Sa ei karda seda tegelikult nii hirmsasti, vaid sind huvitab, kuidas inimesed teise ilma lähevad.

Sõnn (20. aprill - 2. mai)

Sul on imelikud sundmõtted peas, mis muudab sind obsessiivseks. Sa võid uurida tundide kaupa kellegi kohta infot ja sinu eest ei jää mitte miski saladuseks. Sa tead alati, mis toimub teiste inimeste elus.

Kaksikud (21. mai - 20. juuni)

Sina tuled igast olukorrast välja võitjana, sest sina tunned hästi valetamise peent kunsti. Sinna hulka käivad nii väikesed hädavaled, kui suured valed. Kui sa oled otsustanud saladust enese teada jätta, siis ei saa mitte keegi sinult midagi teada.

 

 



Vähk (21. juuni - 22. juuli)

Sind vaevab kartus üksinduse ees, sellepärast kiindud sa liiga palju igasse inimesse, kellega sa kohtud. Sa muutud iseendalegi aru andmata liiga pealetükkivaks, sa tahad kõike teha oma kaaslasega ja veeta iga viimastki hetke temaga koos. Sind on raske petta, sest üldiselt avastad sa kõik ruttu.

Lõvi (23. juuli - 22. august) 

Sul on suur kujutlusvõime, loomulikult pole sellel midagi tegemist foobiaga. Ainult, et see viis, kuidas sa oma kujutlusvõimet kasutada, on natuke kummaline. Sa võid endale näiteks ette kujutada omaenda matuseid, näha isegi inimesi, kes su matustele tulevad.

Neitsi (23. august - 22. september)

Sinu elus on fantaasial suur roll. Sa armastad intiimsust ja endale ette kujutada vahekordi erinevate inimestega erinevates paikades. Sind erutavad kõige kummalisemad asjad.

Kaalud (23. september - 22. oktoober)

Sinu kohta leidub palju liiga palju infot internetis, piisab kui teha otsinguid sinu kohta Youtubes, Instagramis ja Facebookis ja ilmselt saab sinu kohta kõik teada. Vaata see info üle, kas sa ikka tahad, et su elu kõigile näha on?

 

 



Skorpion (23. oktoober - 21. november)

Sul on mõnikord imelikud mõtted ja ettekujutlused. Sa kujutad endale ette asju, mida sa loomulikult kunagi ei tee aga ikkagi juurdled, kuidas surm teinekord nii kergesti tulla võib.

Ambur (22. november - 21. detsember)

Sul on tihti raske oma emotsioone välja näidata ja isegi neid tunda. Sul on raske mõnikord aru saada, miks teised inimesed nii tundlikud on.

Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar)

Sa jumaldad omaenda tarkust, sa nuputad ise endale ülesandeid välja, mis aitavad vaimu ergutada ja lahendad siis neid.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Sina mõtled alati ette, mida sa kellegi matustel öelda võiksid. Mitte et see keegi just haige oleks või midagi sellist aga sa tahad alati igaks elujuhtumiks valmis olla. See on väikese harjutus, et vaimu erksana hoida.

Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Sul on meeletu kujutlusvõime. Sa teed endale igasuguseid filme peas, kus su töökoht õhku lendab või naabermajas tulekahju puhkeb. Sina ise oled nendes filmides kangelane, kes kogu maailma päästab.



Kommentaare ei ole