{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: märtsikuu esimene nädal toob kaasa väga häid üllatusi kolmele tähemärgile

  Foto : unsplash / Luka Savcic Kui veebruaris oli tunda ene...

 

Foto : unsplash / Luka Savcic

Kui veebruaris oli tunda energilise ja ülevoolava Veevalaja energiat, siis nüüd muutub õhkkond. Veebruarikuu hakkab läbi saama ning algamas on märts. Kevad koos ilusate ilmadega ei ole enam kaugel. Ja see peaks tegema tuju heaks paljudel meist. Päike lahkub Veevalaja märgist ja liigub edasi Kaladesse. See aga muudab meie igapäevase elu hoopis teistsuguseks. 


Mida tõotab meile kaasa tuua märtsikuu esimene nädal? 

Oled sa valmis pöörama uut lehekülge oma eluraamatus? Kalade ajastu viib meid hoopis teise maailma: fantastiliste unistuste maailma, kui kõik on võimalik. Kalad on suure kujutlusvõimega. Päike soovitab meil järgnevatel nädalatel muutuda palju optimistlikumaks. Sest meid kõiki on ees ootamas head uudised! Vaadake üles taeva poole, vaadake planeete: kõige raskem periood on nüüd selja taga! Planeetide seis on muutunud ja koos sellega muutub meie elu. Märtsikuu toob kaasa kõige paremaid uudiseid meile. Ja selle tõttu peaksime me kõik omalt poolt pingutama, et õppida nägema rohkem seda, mis elus hästi on. Järgmistel nädalatel hakkavad pinged leevenema ning tekib lootus paremale tulevikule. Kasutage seda perioodi ära selleks, et viia oma unistusi ellu. Usu iseendasse, usu oma võimetesse, usu sellesse, et sa oled seda väärt. Haara headest võimalustest kinni ja tegutse. Ja ole tark ning tegutse mõistlikult, ära muutu liiga kangekaelseks, ära lase ennast pimestada: liigu selgema silmapiiri poole, kuulates oma südant. Planeetide seis on märtsis lihtsalt imeline. Päike (jõud, energia, valgus) teeb koostööd Jupiteriga (õnn, küllus, headus) Kalades ja aitab kõikide tähemärkide elu ilusamaks muuta. 

 

 

Ärgem unustagem, et Kalad on humanistid. Kalad tahavad enda ümber näha harmooniat ja leida kõigiga ühist keelt. Kerge on neid ära tunda teiste seast, sest neil on sama maailmavaade ja nad on lihtsalt nii inimlikud. 

Päikese ja Jupiteri kooslusele lisandub ka Veenuse ja Marsi duo Kaljukitses, mis aitab ehitada üles kindlamat tulevikku. Ja see tähendab, et meil on õigus unistada aga tingimusel, et me leiame materiaalsed vahendid, mis aitavad meil oma unistusi ka ellu viia. 

2. märtsil on taevas noorkuu ja koos sellega on meil võimalus panna oma prioriteedid paika  ning teha nimekiri oma plaanidest ja eesmärkidest. Soovidest ja igatsustest. Märtsikuu toob meile kõigile kaasa väga ilusaid hetki. 


Kõige rohkem õnne toob märtsikuu esimene nädal aga Kaladele

Kalade aeg on käes, ja algamas on tema sünnikuu. Tema on kahtlemata selle kuu staar! Ja see toob talle palju head õnne. Tema ideid ja mõtteid kuulatakse, ta tõmbab tähelepanu ja tema naeratus ei jää märkamata. Planeedid toetavad teda. Päike ja Jupiter koos aitavad tal särada ning toovad ta ellu õnne. Teised planeedid muudavad ta aga populaarseks. Veenuse ja Marsi duo muudab ta ambitsioonikamaks. Ja tänu sellele võib ta hakata sihtima kõrgemale, selleks, et muuta oma elujärge paremaks. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks ta ellu tekkida, mitte ühtegi takistust ei tule ta teele. 

 

 


Head uudised töö juures ootavad aga Sõnni

Veebruarikuu oli väga hea Sõnnile. Loodame, et tal avanes võimalus oma majanduslikku järge parandada ja teha head äri. Märtsikuu ei tule nii lihtne tema jaoks, mõned suhteprobleemid võivad tekkida, milleks ta ei olnud valmis ja mis segavad tema plaane. Märtsi esimene nädal tuleb aga väga hea. Ja sellel nädalal ei tohiks ühtegi probleemi tekkida. Vastupidi, palju häid võimalusi on taas tekkimas, mis aitavad tal lahendada oma kõige suuremaid probleeme. Töö juures on teda ootamas väga head uudised. Ja võib juhtuda, et ta saab uusi häid tööpakkumisi, palgatõusu või ametikõrgendust. 


Märtsi esimene nädal tuleb romantiline aga Neitsi jaoks

Juba mõnda aega ei suuda Neitsi varjata oma suurt õnne. Veebruar oli tema jaoks üsna hea kuu. Kõik läks tema soovide kohaselt. Ja märtsi esimene nädal jätkub samas vaimus. Neitsi saab kõik, mida ta tahab ja veel rohkemgi: elu toob talle lausa kandikul kõik kätte. Kõik tema unistused võivad täituda, kõik tema soovid rahuldatakse. Piisab, kui ta ainult midagi soovib, kui juba ta leiab vahendeid, mille abil oma tahtmist saavutada. Ta tervis paraneb, ta majanduslik seis võib muutuda paremaks ja mis kõige tähtsam: tema tee võib kohtuda ühe isikuga, ilma kelleta ta oma elu enam ettegi ei kujuta. Paljude Neitside elus on algamas ilus armastuslugu. Tõeline armastus on ilmumas su ellu, selline, mida juhtub vaid kord elus. Unista suurelt, kallis Neitsi ja naudi oma elu.

Kommentaare ei ole