{ads}

HIDE

Viimased

latest

16. veebruari täiskuu: laske armastusel särada

Foto : unsplash / Josh Miller   Valmistage oma vaim ette kõi...

Foto : unsplash / Josh Miller

 

Valmistage oma vaim ette kõige meeldivamateks sündmusteks! Sellel kolmapäeval, 16. veebruaril, kingib täiskuu teile eriti ilusa õhtupooliku. Nii nagu igal kuul, särab ka sellel kuul taevas täiskuu ja saadab meile head energiat. Seekordne täiskuu tõuseb Lõvi märgis ning toob meile kaasa valgust ning soojust. Ja mitte ainult, sest sel korral saab igaüks enda ellu ka armastust, head õnne ning edu. Veebruarikuu täiskuu toob kaasa palju häid uudiseid. 

 

Mida seekordne täiskuu kaasa toob? 

Ja kui täiskuu tõuseb Lõvi märgis, siis puudutab see ennekõike armastust. Mõjutatuna Lõvi energiast saadab täiskuu meile soovituse mõtelda rohkem oma tunnetele ja kuulata rohkem südame, kui mõistuse häält. Mida sina tegelikult tunned oma südames? Milliste inimeste peale sa mõtled kõigepealt hommikul, kes on need, kes muudavad su päeva paremaks? Kes on need, kellele sa oled tänulik? Täiskuu tugineb suhtlemisele. Ja sellepärast on praegune hetk ideaalne selleks, et teha oma suhted selgeks inimestega, kellega sul võib olla arusaamatusi. Või siis oma kaaslasega. Tähtis on rääkida südamest südamesse ja öelda seda, mida sa tunned. 

 

 

See on ka hea hetk selleks, et kiita teisi inimesi. Teha suurpuhastus oma tuttavate seas. Ja kui sul on keegi silmapiiril, siis katsu välja uurida, millised on tema tunded sinu vastu. Aitab küll sellest ümber nurga jutust, ole otsekohene ja aus. Nii saad sa hingerahu tagasi. 

Veebruari täiskuu paneb armastuse särama. Seda on tunda nii sõprade, pere, kui lähedaste ringis. See on universaalne armastus, suure algustähega. See on armastus, mis tuleb iga inimese sügavamast südamepõhjast. Kolmapäeval toob täiskuu Lõvi märgis kaasa usaldust ja kindlust ning annab meile julgust. Me kõik muutume tänu sellele enesekindlamaks. Ja see on hea, sest nii julgeme me näidata välja oma häid külgi. See on hea hetk, et keskenduda iseendale, muutuda paremaks inimeseks ja mõtelda positiivseid mõtteid. Ning näha elu paremas valguses.

 

 

Külluse täiskuu

Täiskuu Lõvis soovitab unustada ja kõrvale lükata oma uhkuse ning teha esimene samm. Mis siis, kui sa usaldad kõik oma mured ja probleemid täiskuu hoolde ja mitte ainult mured, vaid ka oma soovid, ootused ja lootused? Võib-olla teed sa nii enda elus ruumi selleks, et head asjad hakkaksid juhtuma. Täiskuu Lõvis on sinu jaoks võimalus teha uus algus oma elus, värske sõõm, teine võimalus ja enne kõike, üks imeline õhtu, mis sind ees ootab. Ja kaasa toob ta palju palju armastust. Sest Lõvi ei ole ainult romantiline ja hea südamega, ta on ka sündinud juhtima. Lõvi on loomade kuningas. Ja tänu Lõvile saab alguse uus elu. Kõikide jaoks peaks jätkuma häid võimalusi, kõik peaksid saama häid ideid järgnevatel päevadel, mis võivad neid õigel ajal tegutsedes isegi rikkaks teha. Töö juures võivad avaneda väga head võimalused, sellepärast hoidke silmad ja kõrvad lahti. Praegu on aeg rääkida palgatõusust, ametikõrgendusest, otsida paremat töökohta, investeerida ning katsuda parandada oma majanduslikku järge. 

Lõvi on ka natuke uhke oma loomuselt. Talle meeldib, kui teda imetletakse ning vajatakse. Ja just see on see tunne, mida kõik võivad mingil määral tunda kolmapäeva õhtul. Kõige tähtsam on panna kõigesse, mida sa teed, natuke südant, armastust ja soojust. Unista suurelt ja usu kindlalt, et su kolmapäeva õhtul tehtud soovid lähevad täide! 


Kommentaare ei ole