{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Bob Canning

 

 Armastus

Paaridele : sa loodad väga, et su partner on mõistev ja pigistab silmad kinni samal ajal, kui sina üle aisa lööd ja tiiba ripsutad. Ära kujuta endale liiga palju ette. Kui sa surud oma kaaslase nurka, siis võib tema reaktsioon sind üllatada. Ja sa võid oma mõtlematu käitumisega kõik ilusa ära rikkuda, mis teie vahel oli. Ole valmis kandma karistust oma tegude eest. 

Vallalised: Sa tahad tõesti abielluda. Aga sa ei ole kindel, kas armastus ja abielu sobivad ikka kokku. Raske, nii raske on otsustada. Ja mitte keegi ei saa seda sinu asemel teha. 

 

Raha

Praegu ei ole kõige õigem hetk selleks, et tegeleda kahtlaste tehingutega. Ära mängi oma rahaga, sa võid kõik kaotada. Ja ära katsu oma tahtmist iga hinna eest läbi suruda, võib juhtuda, et sa pead oma otsust kahetsema.

 

 

Tervis

Tänu Marsi aspektile peaks kõik, mis puutub sinu tervist, minema väga hästi. Aga vaata, et sa ei lasku liialdustesse. Jää alati kõiges mõõdukaks.

 

Töö

Viimasel ajal oled sa olnud mõnikord natuke hooletu, nüüd on aeg luua kord oma tööasjades või siis lahendada ära lõpuks ometi üks tähtis probleem, mis ei kannata enam oodata ja mis sind rahutuks teeb. Seejärel peaksid asjad taas hakkama liikuma õiges suunas ja sinu hooleks jääb teha vajalikke samme, mis sind aitavad. 

 

Pere

Katsu jääda diplomaatiliseks pereringis. Kui sa oled liiga kangekaelne, siis tunnevad su lähedased sinu vastu mässumeelt ja seda sa ju ei taha. Sest sellisel puhul jääd kannatajaks sina ise.

 

Nädala vanasõna: "Me õpime vähe võitudest, palju rohkem õpime läbi kaotuste."

Kommentaare ei ole