{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Osman Rana

Armastus

Paaridele : see nädal peaks tulema üsna sündmusterohke. Kirg võib tagasi tulla teie vahele ja viia mõistuse üldse minema. Sa oled valmis järgnema oma kallimale maailma otsa ja tegema kõike, mida ta iganes tahab. Võib muidugi ka juhtuda, et sa sellel nädalal kõrvuni armud kellessegi kolmandasse ja oled valmis lõpetama samal hetkel oma eelmist suhet. Ole ettavaatlik, kullakene ja ära torma niimoodi ringi. Katsu kuulata mõistuse häält. Vastasel korral võid sa kunagi valusalt kahetseda seda, mida sa ühel hetkel meeletusest tegid.

Vallalised:  ära ole nii löödud nende viimaste suhete pärast, mis sulle ainult pettumust valmistasid. Sa oled ju ikkagi elus hoolimata kõigest. Ole julge ja pea vastu. Katsu taas püsti tõusta ja mine uusi südameid vallutama. See uus süda juba ootab sind, sa võid selles kindel olla! 

 

Raha

Sa võid sellel nädalal teha väga kasulikke tehinguid. See on hea nädal selleks, et teha suuremaid oste, eriti neid, mis on kinnisvaraga seotud.

 

 

Tervis

Tänu Marsile ei tule sul ei energiast ega elujõust puudu. Sa tunned, et oled valmis mägesid liigutama. Lisada võib sellele, et sa oled ka optimistlik ja julge. Kasuta seda perioodi ära selleks, et vabastada end oma pidevast muretsemisest ning liikuda oma eluga edasi.

 

Töö

Mitmed võimalused tekivad sulle töö juures ja õnneks oskad sa teha õiget valikut, mis nõuab taktitunnet, oskust ja häid inimsuhteid. Hästi tehtud töö tekitab suurt rahulolu.

 

Pere

Hea ja lähedane suhe lastega. Kasuta seda ära, et aidata lastel lahendada nende probleeme. 

 

Väike nõuanne: "See, kes tõstab häält, armastab hävingut."

Kommentaare ei ole