{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 Armastus

Paaridele : praegune Saturni aspekt võib põhjustada segadust sinu paarisuhtesse. Kui asjad peakski halvasti minema, siis ära langeta liiga kiiresti otsuseid, sest sa võid teha rohkem, kui sa tahaksid.

Vallalised: olulised muutused võivad aset leida sinu eraelus tänu Pluuto seisule. Mõnede jaoks teie seast tähendab see seda, et sa lähed oma viimasest juhututtavad lõplikult lahku aga kohtud kohe peale seda õige inimesega, kes muudab kogu su elu. Teiste jaoks aga võib üks sõprus muutuda armastuseks. Kuidas ka ei ole, järgmine nädal ei tule eriti rahulik.

 

Raha

Ole ettevaatlik, sest Kuu mõjutab sind suuremat sorti kulutusi tegema. Parem on, kui sa kontrollid kaks korda oma pangaarvet enne, kui hakkad rahakotti avama. Kuula sõbra nõuandeid, kes võib aidata sul selgemalt näha.

 

Tervis

Neptuuni halb aspekt mõjub sulle koormavalt. Õnneks saadab Pluuto omalt poolt head energiat ning kaitseb sind mingil määral, muutes su immuunsussüsteemi tugevamaks ning andes sulle rohkem jõudu.

 

 

Töö

Ole ettevaatlikum. Sul on töö juures üks isik, kes ei vaata sinu peale just hea pilguga. Ta võib panna sind tegema asju, mida sa ei taha. Kui sa peaksid midagi valesti tegema selle tõttu, toob see kaasa suuri probleeme ülemustega või teiste kolleegidega. Katsu vältida nii palju, kui võimalik igasugust läbikäimist selle isikuga.


Pere

Mõned olulised muutused peaksid su pereringis aset leidma. Sulle küll ei meeldi igasugused üllatused aga sel korral oled sa päris rõõmus selle üle, mis juhtuma hakkab. 


Nädala vanasõna: "Ole muutus, mida sa maailmas näha tahad."

Kommentaare ei ole