{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Юлія Вівчарик

Armastus

Paarid : Praegune Saturni aspekt puudutab eelkõige sinu paarisuhet. Sa katsud leida võimalusi muuta oma suhet paremaks ning tõtt öeldes on su elukaaslane sellise asjade seisuga päris rahul.

Vallalised: Veenus lubab tuua su päevadesse rõõmu. Su südame igatsused täituvad. Tõenäoliselt on sind ees ootamas väga ilus aeg, mis toob rõõmu ja õnne igasse su päeva. Paljud teie seast kohtuvad oma hingesõbraga.

 

Raha

Haara kinni kõikidest headest võimalustest, mis su teele sel nädalal tekivad. Su rahaasjad on pigem kaitstud. Aga see ei tähenda sugugi nagu ei peaks sa enam ettevaatlik olema.

 

Tervis

Mingeid tõsiseid terviseprobleeme ei tohiks sul praegu olla, sest planeetide seis on üsna hea. Tundub, nagu ei suudaks ükski viirus ega mikroob sulle ligi pääseda. Kui peaks aga juhtuma, et sa ei tunne ennast hästi, siis on selle põhjuseks sinu närvid ilmselt.

 

 

Töö

Praegune Uraani aspekt on üsna kasulik sulle, eriti, kui sul on vaja tegemist teha tänamatu ja enesekeskse ülemusega. Või kui sa oled otsustanud suud puhtaks rääkida mõne kolleegiga, kes sulle pikemat aega juba närvidele on hakanud käima. Kuidas ka ei ole, töötulemused on sul head.

 

Pere

Kõik perega seonduvad probleemid hakkavad sind juba koormama. Aga hoolimata sellest oled sa valmis järeleandmisi tegema ning selleks, et kodus valitsevat harmooniat hoida, pingutad sa rohkem, kui vaja. Ja nii üllatadki sa oma lähedasi. Ja see on tegelikult sinust väga ilus.


Nädala vanasõna: " Süda tunnetab armastust, mitte mõistus."


Kommentaare ei ole