{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Prachi Palwe

 

Armastus

Paarid: Veenus kingib sulle ilusa nädala. Väga soodne periood kõikidele paaridele. Kui viimasel ajal on su paarisuhtes olnud liiga palju probleeme, siis peaks kõik mured hakkama kaduma ja te leiate omavahel üles ühise keele. 

Vallalised: Üks oluline otsus, mille sa langetad sellel nädalal Jupiteri mõjutusel, aitab sul vabaneda ühest halvast suhtest. Aga, nagu ikka, kui on vaja kiiresti tegutseda ja lõplikult otsustada, siis ei lähe see sugugi valutult. Õnneks on Kuu seis sinu jaoks soodne ja tänu sellele on sul piisavalt jõudu, et vastu pidada ja mitte murduda. 


Raha

Miks mitte osta lotopilet? Väga hea õnn naeratab sulle rahaasjades praegusel perioodil ja tänu sellele võid sa võita väga suure summa raha. Aga ära kindlasti kuluta seda, mida sa teeninud ei ole! 


Tervis

Marss ise saadab sind sellel nädalal ja selle tõttu ei tule sul energiast puudu. Su tervis on hea ja probleeme ei tohiks tekkida. Lisaks sellele kõik probleemid seoses närvidega peaksid hakkama taanduma.

 


Töö

Tänu Jupiteri kaitsele, läheb sul töö juures väga hästi. Sa võid teha suurt kasumit oma firmale.


Pere

Võimalik, et mõned pereliikmed muudavad elu natuke raskeks ja katsuvad toppida oma nina sinu asjadesse, see aga ärritab sind. Katsu siiski jääda rahulikuks, kui sa ei taha olukorda hullemaks muuta. Samas ei tähenda see sugugi, nagu peaksid sa laskma teistel oma varvastel talluda.


Nädala vanasõna : " Ära nuta minevikku taga, ära kahetse olevikku, usu kaljukindlalt, et tulevik tuleb parem."

Kommentaare ei ole