{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto: un...

Foto: unsplash / Prachi Palwe

 

 Armastus

Paarid : paarisuhtes peaks sellel nädalal kõik hästi minema. Kasuta seda head perioodi ära selleks, et muuta oma elu veelgi ilusamaks. Isegi, kui sul on palju teha ja kiire kogu aeg, katsu ikka veeta natuke aega koos elukaaslasega. Ja õpi paremini oma tundeid väljendama.

Vallalised: Veenuse rahulik mõju tekitab sinus soovi muuta oma tunded prioriteediks. Kõik sellel nädalal aset leidvad kohtumised leiavad õnneliku lõpu, loomulikult tingimusel, et sa oma kallimat oma tundeavaldustega liiga palju ära ei lämmata.

 

Raha

Rohkem, kui kunagi varem, on tähtis, et sa ei teeks rahalisi tehinguid võhivõõraste inimestega. Selle asemel katsu teha mingi finantsprojekt oma lähedastega.

 

Tervis

Võttes arvesse Marsi energilist mõjutust, tõestad sa sellel nädalal kõikidele, et sa oled terve nagu purikas. Ainult, et Marss võib sind panna ka meeletusi tegema. Seega ole kahekordselt ettevaatlik. 

 

 

Töö

Hea õnn naeratab sulle. Ja seega peaks sind töö juures saatma edu, kasuta seda ära ja ole ettevõtlikum. Aga ära ainult üle piiri mine, jää alati diplomaatiliseks ja taktitundeliseks, eriti juhul, kui sa töötad meeskonnaga või oled ise juhataja. Ära tõsta häält ja jää alati viisakaks.

 

Pere

Sa pead tõsiselt pingutama omalt poolt, kui sa ei taha, et erimeelsused liiga teravaks läheksid kodus lähedastega. Kui sa seda teed ja oled järeleandlikum ning leplikum, ootab sind ees ilus tasu. 

 

Nädala vanasõna: "Palju paremini õnnestuvad asjad siis, kui sa kasutad rebasesaba, mitte lõvi küüsi."

 

Kommentaare ei ole