{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Uliana Kopanytsia

Armastus

Paarid : Veenuse halb aspekt toob kaasa pingeid sinu paarisuhtesse. Kui su suhe on juba halb, siis võib sul tekkida soov teha mingi otsus. Tegelikult ei tohiks niimoodi tormakalt võtta otsuseid vastu, selle asemel oleks hea, kui sa võtaksid aega järele mõtlemiseks. Ära unusta seda, et alati on palju lihtsam lõhkuda ja hävitada, kui uuesti üles ehitada.

Vallalised: võib juhtuda, et sind tõmbab rohkem materiaalne külg, kui inimene ise ja selle asemel, et aru saada, kas tegemist on siira armastusega või mitte, mis teie vahel on tekkimas. Kui sa aga nii jätkad, siis võid sa endale tõsiseid probleeme kaela tõmmata ja jääd ilma nii rahast, kui armastusest.

 

Raha

Ära muutu nii hullumeelseks, kui planeetide seis seda aimata laseb. Tõenäoliselt ei peata sind mitte miski. Sa tahad kulutada ilma raha lugemata ja elada nagu kuninga kass. Vaata, et selline eluviis sulle probleeme kaasa ei tooks.

 

Tervis

Mitte ükski planeet ei viibi hetkel sinu tervise sektoris. Ja tänu sellele oled sa heas füüsilises ja vaimses vormis. Tähtis on, et sa ise seda ära ei riku halbade harjumustega. Hoidu samuti liialdustest. Ja hoolitse rohkem oma maksa ja mao tervise eest.

 

 

Töö

Kui sa võtad ärritunud peast otsuseid vastu ja ei hooli oma töökaaslaste ega ülemuste arvamusest, siis ootavad sind ees tõsised probleemid ja sina pole üldse sellisel puhul tugevam pool. Kõige parem oleks, kui sa katsud olla järeleandlikum ja pöörad ka teiste arvamusele tähelepanu, isegi, kui sa tead, et sinul on õigus. Selle jaoks, et oma huve kaitsta, ära tee mitte midagi, mis võib sulle halba teha ja ära räägi oma plaanidest mitte kellelegi. 

 

Pere

Sa hindad rohkem, kui kunagi varem oma kodukotust ja peret. Kuidas see muidu olla saakski. Seega, jäta kõik oma mured väljapoole kodu ja ära tüüta oma lähedasi oma tööalaste või isiklike probleemidega. 

 

Nädala vanasõna : " Julgus kasvab proovides, hirm kaheldes."

 

Kommentaare ei ole