{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : unsplash /Dilyara Garifullina Armastus Paarid : mõne...


Foto : unsplash /Dilyara Garifullina
Armastus

Paarid : mõned probleemid võivad tekkida tänu planeetide halvale seisule. Kui sa tahad jätkata oma suhet, siis on oluline, et sa muudaksid oma mõtlemist ja te alustaksite uuelt ja puhtalt leheküljelt. Vajadusel pöörduge nõustaja poole. 

Vallalised: sa võid märgata, et tegelikult pole sul midagi ühist selle inimesega, kellega sa hiljuti kohtusid, eriti, kui see inimene on sündinud Amburi tähtkujus. Ära pinguta selle suhte nimel ja ära oota, et probleemid lahenevad, sest see suhe nagunii ei hakka toimima. 

 

Raha

Hoidu liiga riskantsetest tehingutest. Võttes arvesse praegust Pluuto aspekti, peaksid sa olema ettevaatlikum ja tegelema oma suuremate probleemidega ning olema nõudlikum nii iseenda, kui teiste vastu, kui asi puudutab raha.

 

Tervis

Uraan ja Jupiter mõjutavad sinu tervise sektorit ja selle tõttu pead sa olema ettevaatlikum. Kui sa magad piisavalt ja toitud tasakaalukalt, siis ei tohiks muresid tekkida ja sa peaksid olema heas vormis. Tähtis on elada tervislikult ning rahulikult.

 

 

Töö

Sa oled arukas ja mõistlik ning tänu sellele saad sa häid tulemusi, olles ettevõtlik. Viimasel ajal töö juures valitsenud segased ajad ning probleemid hakkavad õnneks kaduma ega mõjuta sind enam. Katsu muuta oma plaane ja mõtteid konkreetsemaks muuta ning mõtle välja, kuidas oleks parim võimalus kasutada oma tutvusi ära karjääri tegemisel. 


Pere

Vaadates praegust planeetide seisu, võivad mõned pinged tekkida koduseinte vahel. Kõik võib aga hästi minna, kui sa katsud omalt poolt olla võimalikult mõistev ja leplik. Tõtt öeldes saavadki paljud probleemid sinu peres alguse just sellest, et sa oled liiga kangekaelne. Ära sellepärast sellel nädalal tõsta häält ja kuula ka teiste pereliikmete arvamust, nii paraneb kodus valitsev õhkkond kohe ruttu.


Nädala vanasõna " Ära katsu vastustest aru saada, vaid küsimustest."



Kommentaare ei ole