{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Monika Grabkowska

 

 Armastus

Paarid : Nendele paaridele, kes on juba pikemat aega koos olnud, hakkab aja möödumine endast tunda andma. Sa pead tõesti kasutama oma kujutlusvõimet selleks, et oma suhet päästa rutiini ja üksluisuse käest ning tuua natuke särtsu igapäevasesse ellu.

Vallalised: võib-olla oled sa liiga hõivatud selleks, et märgata kõiki häid võimalusi, mis sul sellel nädalal on. Katsu siiski meeles hoida, et uus armastus tooks su ellu natuke värskust. Kullakene, ärka ometi üles ja tee silmad lahti! 

 

Raha

Mitmed kasulikud planeedid teevad kõik, et su materiaalne olukord oleks esiplaanil. Sul avanevad võimalused oma eelarve tasakaalustamiseks ja ostujõu parandamiseks. 

 


Tervis

Su tervis pole veel kunagi olnud nii hea. See on hea, isegi väga hea. Sest tervis ongi kõige tähtsam. Aga vaata, et sa ei hakka oma tervisega mängima. Ja ära kuluta oma energiat asjatult. Ela ikka tervislikult ja stressivabalt.


Töö

Su tööasjad lähevad väga hästi, sellel nädalal ei tule sul puudu headest ideedest ning sa tead, millised inimesed aitavad sul oma plaane ellu viia. Mitmed head võimalused tekivad, ole valmis neist kinni haarama ning ära kasutama. Aga sa võid ise kõik ära rikkuda, kui sa muutud liiga emotsionaalseks ja ei hoia oma vaimset tervist.


Pere

Peeringis läheb sul eriti hästi. Sa hoolitsed oma lähedaste eest ja leiad ka iseenda jaoks aega. 


Nädala vanasõna: "Elu on elamiseks, mitte muretsemiseks."

 

Kommentaare ei ole