{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / David Pisnoy

Armastus

Paarid : sellel nädalal lõikad sa neid vilju, mida sa oled külvanud: kui sa oled olnud oma elukaaslase vastu hooliv ja armastav, ootab sind ees ilus nädal; kui sa oled pigem tema kallal võtnud kogu aeg ja näägutanud, siis tõenäoliselt pead sa nüüd välja kannatama olukorra, mille põhjustajaks sa ise olid.

Vallalised: mis puutub armastusse, siis oled sa üsna julge. Kui sa satud delikaatsesse olukorda, siis oskad sa selle kiiresti lahendada. Kuidas ka ei ole, keskpärasusega sa juba ei lepi.

 

Raha

Planeet Uraani halb positsioon paneb sind raha lausa aknast välja loopima. Hoia ennast siiski tagasi ja ära osta asju, mida sul tegelikult vaja ei lähe. Kontrolli ennast paremini! 

 

Tervis

Üldiselt peaks su tervis hea olema ja muretsemiseks pole põhjust. Need, kes kannatavad krooniliste hädade all, näevad oma üldist seisundit paranemas. Need, kes on loomult närvilised, võivad tunda kõigest hoolimata kerget masendust aga ei midagi tõsist. Väga hästi aitab selle vastu massaaž, proovi järgi! 

 


Töö

Töö juures keskendu paremini oma tööle. Ära anna liiga kiiresti lubadusi ja ära võta töökohustusi juures, kui sa ei taha endale probleeme kaasa saada. Mõtle alati järgi ja kasuta oma analüüsivõimet, nii võtad sa kõige parimaid otsuseid vastu. 


Pere

Sellel nädalal kuuled sa väga häid uudiseid, mis aitab su perel oma tulevikku kindlustada. Kõik läheb hästi, koduseinte vahel peaks valitsema üksmeel ja rahulolu. 


Nädala vanasõna: " See, kes muudab südame kõvaks, ei saa õnnelikuks."


Kommentaare ei ole