{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Nica Cn

Armastus

Paaridele : armastus särab sellel nädalal sinu igas päevas. Su elukaaslane pingutab kahekordselt selleks, et sinu tähelepanu ära teenida ning on sinu vastu hooliv. Aga ära jää loorberitele puhkama. Kontrolli paremini oma käitumist ning hoiakut, kui sa tahad, et su suhe ka edaspidi harmooniline oleks.

Vallalised: sellel nädalal hakkad sa liiga palju unistama ja võid armuda ühte inimesse, kellest sa ometi tead, et ta sulle ei sobi. Seega, ole hea ja unusta ta ära, vastasel korral toob see suhe sulle ainult peavalu ja igavesi kahetsusi kaasa. Ja oh imet, üks teine inimene, kes vastab täpselt sinu ootustele ja soovidele, on juba silmapiiril ja ootab ma aega.

 

Raha

Sinu majanduslik olukord peaks sellel nädalal hakkama paranema. Sa võid teha väga kasulikke tehinguid sellel nädalal ning paigutada oma raha nii, et see sulle mitmekordselt tulu toob. Hea õnn ka lotomängus, seega ära unusta vaadata oma õnnenumbrit.

 

 

Tervis

Võttes arvesse Marsi ja Uraani mõjutust, peaksid sa olema palju paremas vormis sellel nädalal. Katsu siiski hoida oma närve, sest stress ei lase sul magada ja tõstab õnnetuste ohtu. Kui sa teed sporti, siis võta rahulikult.

 

Töö

Planeet Neptuun aitab sul ennast paremini maksma panna ja võtta kasutusele vastavaid meetmeid, mis aitavad sul karjääri teha. Seega tee vastavaid samme ilma kõhklemata.

 

Pere

Suhe perega võib muutuda natuke halvemaks. Isegi, kui sa oled veendunud, et sul on õigus, siis katsu olla järeleandlikum selle asemel, et türanni mängida või oma õigust iga hinna eest taga ajada.

 

Nädala vanasõna: " Vaikus ei ole tühjus. Vaikus on täis vastuseid."

 

Kommentaare ei ole