{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 10. jaanuar

Foto : unsplash / Bob Canning    Jäär Armastus. Või...

Foto : unsplash / Bob Canning

 

 Jäär

Armastus. Võib juhtuda, et just sellel nädalal õpid sa tundma, mida armastus tegelikult tähendab. Töö. Sul avaneb võimalus näidata, milleks sa võimeline oled. Tervis. Ära unusta võtta aega selleks, et trenni teha, see aitab väga hästi tuju parandada ja mõjub ka tervisele hästi. Raha. Su majanduslik olukord paraneb täna, seega lõpeta igasugune muretsemine.

Väike nõuanne: Ilu on vaataja silmades


Sõnn

Armastus. Väga hea periood on su elus algamas, unista suurelt ja kasuta oma kujutlusvõimet ära. Töö. Ära võta enda peale liiga suuri kohustusi täna. Tervis. Kõik läheb hästi, kui sa omalt poolt ka oma tervist hoiad. Raha. Sa leiad häid võimalusi. 

Väike nõuanne: elu ongi väljakutse


Kaksikud

Armastus. Kõik läheb hästi, suhtes elukaaslasega on hetkel üksmeelt ja rahulolu. Töö. Tänane päev ei tule kõige parem, ümbritse end nendega, keda sa kõige rohkem hindad ja hoia eemale liiga negatiivsetest inimestest. Tervis. Selle asemel, et veeta kogu õhtu teleka ees, tee näiteks võimlemisharjutusi. Raha. Tõenäoliselt avanevad võimalused, mis aitavad sul oma sissetulekuid suurendada. 

Väike nõuanne: õnnelikuks saad sa siis, kui sa õpid rohkem hindama seda, mis sul juba on


Vähk

Armastus. Täna võib aset leida üks väga ilus kohtumine. Töö. Mõned takistused võivad takkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Tervis sulle praegu muret ei valmista aga jälgi siiski rohkem seda, mida sa suhu pistad. Raha. Õnneks oled sa tark ja sellepärast pole sul vaja muretseda oma rahaasjade pärast.

Väike nõuanne: ära kunagi pane oma õnne teise inimese kätte

 


Lõvi

Armastus. Lõpuks ometi peaksid su unistused täituma. Töö. Viivitused ja takistused toovad ainult lisaprobleeme kaasa. Tervis. Kui sa hakkaksid regulaarsemalt sporti tegema, paraneks su tervis kindlasti. Raha. Planeetide toetusel peaks su rahaline seis paranema juba varsti. 

Väike nõuanne: ole täna lihtsalt õnnelik


Neitsi

Armastus. Katsu ise midagi ära teha, et su paarisuhe oleks romantilisem, too oma suhtesse natuke põnevust. Miks mitte organiseerida romantiline nädalavahetus muusika ja hea toiduga? Töö. Üsna stressirohke aeg on käes. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Kõik läheb hästi. 

Väike nõuanne: julge olla sina ise


Kaalud

Armastus. Naudi elu ja ole õnnelik, kõik muu tuleb iseenesest. Töö. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem ja selle tõttu ei ole töö juures valitsev õhkkond kõige parem. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta ja süüa rohkem rohelist, nii saad sa jõudu juurde ja koos sellega paraneb enesetunne. Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole, siis jäävad varjud selja taha


Skorpion

Armastus. Sa tunned suuremat lähedust ja üksmeelt oma elukaaslasega. Töö. Hoia keelt täna rohkem hammaste taga, kui sa ei taha olukorda hullemaks muuta, sest töö juures valitsev õhkkond on üsna pingeline. Tervis. Hoia oma tervist rohkem ja ära unusta regulaarsemalt sporti teha. Raha. Koosta eelarve ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: ära räägi oma elust kõikidele inimestele.

 

 

Ambur

Armastus. Ava silmad, tegelikult ei olegi sa ju nii õnnetu? Töö. Täna ei lähe kõik just sinu ootuste kohaselt, kannata ära ja katsu jääda igas olukorras rahulikuks. Tervis. Viimane aeg muuta oma eluviise paremaks. Raha. Võib-olla oleks aeg mõtelda, kuidas edaspidi rohkem kokku hoida? 

Väike nõuanne: kui sa mõtled rohkem häid, kui halbu mõtteid, muutub su elu paremaks

 

Kaljukits

Armastus. Praegu saadab sind hea õnn, seega muuda oma elu ise ilusaks. Töö. Ära muutu liiga emotsionaalseks, eriti töö juures. Tervis. Katsu leida võimalusi, mis aitaksid sul oma stressi maandada. Raha. Katsu leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: naerata ja elu naeratab vastu

 

Veevalaja

Armastus. Ära ole liiga nõudlik ja autoritaarne kodus. Töö. Kõik peaks hästi minema, kui sa suudad hoida keelt rohkem hammaste taga ja ei hakka oma arvamust avaldama siis, kui keegi seda sinult pole palunud. Tervis. Hoidu liigsest kohvi tarbimisest. Raha. Väike rahaingel ei ole enam kaugel, sa võid hakata suuremaid plaane tegema. 

Väike nõuanne: ära idealiseeri teisi inimesi üle

 

Kalad

Armastus. Ära sega omavahel ära armastust ja sõprust. Töö. Ära tee liiga palju plaane tänaseks päevaks, asjad ei lähe nii nagu sa oleksid seda tahtnud. Tervis. Ära söö liiga soolast ja rasvast, su organism vajab puhkust. Raha. Väga head väljavaated on sul hetkel, ära maga oma võimalusi maha. 

Väike nõuanne: ära unusta, et su sõnadel on jõud

Kommentaare ei ole