{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Bharathi Kannan

 

 Armastus

Paaridele : suhe kaaslasega peaks olema üsna muutlik sellel nädalal. Vähemalt hea on see, et igavuse üle sul kurta ei ole vaja. 

Vallalised: sa otsustad hakata tegutsema ja ei taha enam, et keegi su südamele haiget teeks. Ära edaspidi lase enam ninapidi vedada ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

 

Raha

Kuula seda, mida targemad räägivad ja nii võid sa leida võimalusi, kuidas parandada oma majanduslikku olukorda. Aga ära hakka liiga palju kulutama seejuures.

 

Tervis

Neptuun tegutseb ikka veel sinu tervise sektoris, midagi halba sul karta ei ole vaja. Esiteks sellepärast, et sa hakkad vaikselt harjuma juba temaga ja suudad tema rünnakutele paremini vastu panna, teiseks sellepärast, et Neptuuni aspekt on sinu jaoks üsna soodne ja sellepärast ei saa ta midagi halba teha. 

 

 

Töö

Keskendu oma probleemide lahendamisele. Kui sa jaanalindu edasi mängid, siis võid sa sattuda ummikusse ühel ilusal hetkel.

 

Pere

Tehke sellel nädalal ühiseid plaane ja pange kõik paberile kirja. Ära unusta pidada nõu seejuures kõikide pereliikmetega. 

Kommentaare ei ole