{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Hendo Wang    Armastus Paaridele : är...

Foto : unsplash / Hendo Wang

 

 Armastus

Paaridele : ära mängi liblikat ja ära lenda õielt õiele. Ära vaheta nii tihti oma elukaaslast. Su praegune kaaslane peab olema valmis sinu heaks ükskõik mis tegema, et sa igavust temaga ei tunneks ja mujale vaatama ei läheks. Mõtle sellele järgmine kord..

Vallalised: katsu olla mõõdukam ja ära ole nii nõudlik teiste vastu. Sa elad unistustes, millel pole päris eluga midagi ühist. Ole kannatlikum ja arukam.

 

Raha

Ära unusta kogu aeg kontrollida seda, mis su pangaarvel toimub, vähemalt hoiad sa end halbade üllatuste eest. Sest sul võib tekkida kiusatus liiga palju kulutada ning elada üle oma võimete.

 

Tervis

Veenus hoolitseb sinu tervise eest ja see peaks sind rahustama. Sa peaksid olema heas vormis, energiline, rõõmus ja optimistlik. Kõik teised saavad ka sellest kasu.

 

 

Töö

Kasuta Merkuuri praegust aspekti ära selleks, et kindlustada oma tulevikku ja olla ettevõtlikum. Kõik läheb hästi, tähtis, et sul endal julgusest puudu ei tule.

 

Pere

Ära ole nii kriitiline oma lähedaste vastu. Vastasel korral ei julge su pereliikmed enam midagi öelda ega teha ja sa ei saa nendega enam normaalselt rääkida. Katsu olla mõistvam, rääkida vähem ning kuulata rohkem. 

Kommentaare ei ole