{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Jonas Vincent

Armastus

Paaridele : Neptuun soovitab sul sellel nädalal mitte muutuda liiga kriitiliseks. Kui sa kogu aeg ainult hõõrud ja näägutad oma kaaslase kallal ja teed talle järjest etteheiteid, siis vihastad sa ta lihtsalt lõpuks välja.

Vallalised: sa oled ilmselt tutvunud ühe inimesega hiljuti ja ei tea, mida teha selleks, et tema tähelepanu võita. Ära mine ainult liiale oma pingutustega, sest sa võid nii kõik ära rikkuda. 

 

Raha

Võttes arvesse praegust Uraani aspekti, katsud sa leida võimalusi, kuidas oma raha kasvama panna. Ainult, et praegune periood ei ole sinu jaoks kõige soodsam. Väldi kahtlastest tehingutest.

 

 

Tervis

Mis puutub haigustesse, siis ei ole sul vaja midagi karta. Mitte ükski planeet ei ohusta sinu tervise sektorit. Jupiteri aspekt ei ole küll kõige parem ja selle tõttu pead sa hoiduma kõikidest liialdustest söögilauas, mis võivad põhjustada kaalutõusu. 

 

Töö

Kõik peaks minema hästi, võib-olla ainult väikesed arusaamatused ülemustega. Sellepärast katsu jääda igas olukorras võimalikult diplomaatiliseks ning taktitundeliseks.

 

Pere

Sa oled nii muutliku meelega, et su lähedased ei tea, kuidas sinuga suhelda. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada väljaspool koduseinu.

 

Kommentaare ei ole