{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Josh Hild

Armastus

Paaridele : Veenus ise toimetab, et tuua su ellu õnne ja rõõmu. Armastus peaks muutma su päevi ilusamaks. Kui sa oled juba pikemat aega paarisuhtes, siis tunnete te ilmselt sellel nädalal suuremat lähedust oma elukaaslasega. 

Vallalised: kui su süda on vaba, siis ole valmis võtma armastust vastu oma ellu. Suurt ja romantilist armastust. Sul võib sellel nädalal tekkida tunne, et kõik su unistused täituvad.

 

Raha

Aeg on tegeleda rohkem oma rahaasjadega ja luua kord. Organiseeri kõik uuesti ümber, nii leiad sa lahendusi oma probleemidele.

 

 

Tervis

Üldiselt peaksid sa sellel nädalal olema terve, ainult Neptuuni mõjutusel võid sa mõtelda liiga palju musti mõtteid. Selle jaoks, et masendusest üle saada, tuleb sul tegutseda ja rohkem liikuda, mitte jääda üksi koju norutama.

 

Töö

Tänu oma tahejõule suudad sa kõikidest takistustest üle saada. Sa pead aga ise ka pingutama ning tegema kõik, et mitte ära teenida ülemuste meelepaha.

 

Pere

Sa oled sellel nädalal palju autoritaarsem ning tahad, et teised sulle kohe kuuletuksid. Vastasel juhul oled sa valmis karistusi ellu rakendama. 

 

 

Kommentaare ei ole