{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Jennifer Pallian's / Food Photographer

 

 Armastus

Paaridele : praegune Veenuse aspekt võib muuta koduse õhkkonna sellel nädalal pingeliseks. Võib juhtuda, et su elukaaslane on eriti halvas tujus ja seda suurel määral tänu küsimustele, mis puudutavad raha. Sa pead olema eriti ettevaatlik ja valima hoolega oma sõnu, et suurt tüli ei tekiks.

Vallalistele : sa võid tänu oma töökohale, kohtuda huvitavate inimestega, kelle tõttu sa pead oma plaane ainult muutma. Ära hakka ainult liiga palju unistama ja jää kahe jalaga maa peale. Samuti ära tee midagi, mis võiks panna su töökoha ohtu. 

 

Raha

Tänu Uraani heale mõjutusele, võid sa sellel nädalal sooritada eriti kasulikke rahalisi tehinguid. Praegune periood on soodne ka kinnisvaraga seotud tehinguteks. 

 

Tervis

Veenus ja Neptuun ise mõjutavad su tervise sektorit. Aga kuna mõlemad planeedid on pigem halvas positsioonis, siis võib see sulle kaasa tuua väikeseid terviseprobleeme. Hoia end nakkushaiguste eest.

 

 

Töö

Mitmed takistused võivad sellel nädalal tekkida, sa pead olema eriti osav, et neist üle saada. Ära kaota julgust, see kõik on ajutine ja möödub ruttu.

 

Pere

Mõned omavahelised arusaamatused leiavad lahenduse. Ära ainult ise lükka kõiki oma toimetusi homse varna. Saturn ise toetab sind ja aitab sul leida kiireid lahendusi oma probleemidele. 

Kommentaare ei ole