{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Alex Padurariu

Armastus

Paaridele : Marsi praegune aspekt toob natuke segadust kaasa sinu ellu. Tõenäoliselt tuleb ette erimeelsusi ja lahkhelisid partneriga. Sa pead olema veelgi diplomaatilisem ning taktitundelisem selleks, et hoida ära võimalikke probleeme. Tänu Saturni abile saad sa sellega aga kindlasti hakkama.

Vallalised : Tänu Veenuse toetusele ja abile võid sa märkimisväärselt parandada oma armuelu, ükskõik, mis seisus see ka praegu ei ole. Sa ei karda enam oma tunnetest rääkida ning näidata välja seda, mis su südames tegelikult toimub. 

 

Raha

Praegune Neptuuni aspekt võib kaasa tuua materiaalseid probleeme, millele oleks hea leida lahendus võimalikult ruttu. Kui sa viivitad, siis võid sa end leida ühel hetkel täielikult ummikust.

 

Tervis

Mida hirmsat võikski juhtuda, kui planeet Marss - kõige energilisem planeetide seast - mõjutab ise sinu tervise sektorit? Tõenäoliselt ei tunne sa väsimust sellel nädalal, seda enam, et ka Jupiter sind moraalselt toetab. Sul on jõudu ja jaksu piisavalt, et kõigega tegeleda, sind jätkub nii töö juurde, kui koju askeldama ning teistel on raske sinu tempoga sammu pidada.

 

 

Töö

Suhe töökaaslastega on hetkel pingeline. Sa ei ole sellel nädalal eriti aldis meeskonnatöö jaoks. Kui sa aga pead sellest hoolimata näitama end paremast küljest, siis võib see tuua kaasa hõõrumisi, muidugi kui sa just end vaos ei hoia ja paremini ei kontrolli.


Pere

Tänu heale Kuu seisule, teed sa kõik, et su pere end hästi tunneks ja lahendada kõik võimalikud probleemid juba eos. Sa hoolitsed ka rohkem oma laste ja järeltulevase põlve eest.

Kommentaare ei ole