{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Toa Heftiba

Armastus

Paaridele : tõenäoliselt toob su paarisuhte sulle sellel nädalal kaasa põhjust rahulolemiseks aga ainult tingimusel, et sa ei mängi kodus türanni ja sinu sõna ei pea alati viimaseks jääma. Eriti juhul, kui su elukaaslane on sündinud Sõnni, Jäära või Lõvi tähtkujus. Vähemalt oleme me sind ette hoiatanud!

Vallalised: su pilk on kaugel tuleviku horisondil ja sa ootad seda nädalat lootusega hinges. Ära seejuures unusta aga nautida käesolevat hetke ja võtta asju sellistena nagu nad on. Kahju ju, kui sa jätad hooletusse kõik selle, mis on juba su käeulatuses ainuüksi sellepärast, et su mõtted on kogu aeg homse päeva juures. 

 

Raha

Võib-olla on tegemist mõne kaudse pärandusega, mis aga tekitab segadust ja lahkhelisid sugulastega. Kui võimalik, siis sellel nädalal hoidu suurematest rahalistest tehingutest.

 

Tervis

Päike, Neptuun ja Veenus mõjutavad sinu tervise sektorit. Üldiselt on need head planeedid, mõnikord teevad nad lausa eriti palju head, sest nad võivad panna sind rohkem elu nautima ja liiga palju sööma. Katsu siiski ülesöömist vältida. Ja hoidu ka teistest liialdustest, nagu alkohol ja suitsud näiteks, mis teevad su tervisele ainult halba.

 

 

Töö

Sellel nädalal veab sul kuidagi eriti palju, väike õnneseen! Planeet Marss ise toetab sind ja aitab sul jagu saada kõikidest takistustest ning seada endale kindlamaid eesmärke. Katsu ainult ise seejuures jääda sihikindlaks. Sa tuled uute plaanide ning projektidega lagedale ja suudad üllatada rohkem, kui ühte töökaaslast ning avaldada muljet. 

 

Pere

Ära unusta, et kodu on see, kus sa leiad hingerahu tagasi. Kodu on koht, kus on sinu pere ja lähedased. Ja sellepärast too oma muresid ja probleeme koju kaasa, las nad jäävad väljaspoole ust. Tee kõik, mis sinust sõltub, et kodus oleks hea olla. Merkuur toetab sind su ettevõtmistes. 

Kommentaare ei ole