{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Brooke Lark Armastus Paaridele...

 

Foto : unsplash / Brooke Lark

Armastus

Paaridele : sellel nädalal pead sa ise ohjad enda kätte võtma ja midagi muutma oma paarisuhtes, kui sa ei taha, et igavus ja rutiin kõik ilusa, mis teie vahel on, ära rikuvad. 

Vallalised : üsna delikaatne periood on su elus algamas, mis toob mõningaid muutusi kaasa sinu armuelus. Tõenäoliselt on sul väga raske minevikuga lõpparvet teha. Ära muretse, mis tulema peab, see tuleb.


Raha

Hoidu igasugustest börsitehingutest sellel nädalal. Ära laosta ennast ära ka mingite plaanidega, mille õnnestumises sa ei ole päris kindel.

 

 


Tervis

Tervise sektorit mõjutavad hetkel Päike, Merkuur ja Marss. Üldiselt tagavad need planeedid sulle hea tervise ning vaimse ja füüsilise vastupidavuse. Aga väldi liigset stressi ja ära torma liiga palju, et ära hoida väikeseid õnnetusi.


Töö

Ära küta end liiga üles, kui mõni töökaaslane elab oma halba tuju teiste peal välja. Vaata, et sa ise selliseks ei muutu. 


Pere

Koduseinte vahel ei valitse just kõige parem õhkkond sellel nädalal. Sa pead valmis olema suuremaid järeleandmisi tegema ehkki see sulle ei meeldi.

Kommentaare ei ole