{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Otto Norin

 Armastus

Paaridele : sellel nädalal on su paarisuhe selline tugev keskmine, sest sa dramatiseerid kõike üle ja oled liiga suure kujutlusvõimega. Sa näed kõike liiga halvas valguses ja parem oleks, kui su elukaaslane katsuks tuua sind kiiresti maa peale tagasi. 

Vallalised : väga hea periood on sinu elus algamas. Planeet Veenus - armastuse planeet ise- mõjutab sinu armuelu sellel perioodil ja see tähendab, et hea õnn ja edu saadavad sind igal su sammul. Naudi seda aega ja kingitusi, mida elul sulle varuks on.

 

Raha

Sa leiad võimalusi, kuidas oma raha nii paigutada, et ta tooks sulle mitmekordselt tulevikus sisse.

 

 

Tervis

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, pead sa oma eluviisides mõned korrektuurid sisse seadma. Ära kaota oma rõõmsat meelt ja optimistlikku maailmavaadet seejuures. Tee läbi ka vitamiinikuur, mis tõstab su keha vastupanuvõimet haigustele ning aitab sul terveks jääda. 

 

Töö

Marsi aspekt on praegu üsna hea ja see muudab sind enesekindlamaks. Sa ei hoia enam nii palju omaette ja hakkad vaikselt oma seljatagust kindlustama. 

 

Pere

Pereelu peaks sellel nädalal olema rahulik ja meeldiv. Hoia silm aga rohkem laste peal, eriti kui nad on veel väikesed, sest õnnetus ei hüüa tulles.

Kommentaare ei ole