{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Nick Bratanek

 

 Armastus

Paaridele : ole ettevaatlik, sest Jupiteri aspekti ei ole kõige parem ja see võib tuua kaasa pahandusi sinu paarisuhtesse. Kui midagi peakski juhtuma, siis tee kõik, mis võimalik, et hullemat ära hoida. Tunnistades ennast süüdi võid sa hoida suuremaid vaidluseid ära.

Vallalised : kui sa sellel nädalal peaksid kohtuma kellegagi, siis on teie suhe pigem intellektuaalset laadi ning mitte eriti romantiline. Aga vähemalt sa võid kindel olla, et teie suhe on kindel, kui kalju ja jääb püsima.


Raha

Armastus ja rahaasjad ei sobi kokku. Ära seda unusta, kui sa ei taha lisaks probleeme endale kaela saada. Mis puutub materiaalsetesse asjadesse, siis pead sa leidma tasakaalu ja mitte mängima oma rahaga.

 

 


Tervis

Sõbralik nõuanne: muuda oma eluviise paremaks. Ja katsu vabaneda oma halbadest harjumustest. Selle jaoks, et oma une kvaliteeti parandada, pead sa varem magama heitma, kindlatel kellaaegadel. Ning toituma tasakaalukamalt, piirama rasvase toidu tarbimist, et hoida oma maksa tervist.


Töö

Suhe osade töökaaslastega ei ole kõige parem. See häirib sind ja tekitab stressi. Katsu oma probleemidele lahendus leida ja räägi asjadest, mis sind murelikuks teevad.

 

Pere

Sa oled  liiga palju oodanud ja lasknud asjadel omasoodu minna, nüüd aga pead sa midagi ette võtma ja lahendama kiiremad probleemid ära. Hoia ka silmad lahti ja näe, kui su pereliikmetel on mõni mure, millest nad ei pruugi rääkima tulla.



 

Kommentaare ei ole