{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Rob Sarmiento

 

 Armastus

Paaridele : Marsi aspekt ei ole kõige parem. Ja selle tõttu muutud sa veelgi autoritaarsemaks ja tahad oma tahtmist läbi suruda. Su kaaslane aga ei ole valmis sinu käsklusi kuulama ning see võib kaasa tuua omavahelisi hõõrumisi.

Vallalised: ole julgem ja enesekindlam. Mine juuksurisse, muuda soengut, osta uued riided ja muuda oma stiili. Ja mis kõige tähtsam: naerata rohkem. Muuda ennast nooremaks nii seest-, kui väljastpoolt. Ole õnnelik ja sära ja kõik muu tuleb sinu juurde õigel ajal.

 

Raha

Kolme planeedi konjunktuur peaks sulle kaasa tooma väga head õnne ning aitama sul märkimisväärselt oma majanduslikku olukorda parandada. Sa oled ettevõtlik ning analüüsiv sellel nädalal.

 

Tervis

Võttes arvesse Saturni praegust positsiooni, ei ole su tervis tõenäoliselt sellel nädalal kõige parem aga midagi tõsist sind ka ei ähvarda, kui sa sööd mõõdukalt ja tasakaalukalt ning ei kurna oma organismi ära. Kui sa aga olid just haige, siis peaks kõik su terviseprobleemid olema nüüd lõplikult läbi.

 

 

Töö

Üks projekt, mille kallal sa oled nii kaua vaeva näinud, nõuab ikka veel kogu su tähelepanu. Mõned viivitused võivad tekkida. Ära ole enda peale pahane ja ära ärritu nii palju. Katsu oma mõtteid muuta ja tee uusi plaane seni.

 

Pere

Suhe pereliikmetega on pigem pingeline. Kui sa ei vali hoolega oma sõnu, võib üks suur pahandus tekkida sinu ja su lähedase vahel. 

Kommentaare ei ole