{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Kaffee Meister

Armastus

Paaridele : Kuu seis võib tekitada arusaamatusi ning lahkhelisid sinu ja su elukaaslase vahele. Katsu rääkida rahulikult ja jäta teisele inimesele võimalus oma lauseid lõpetada ning öelda oma arvamust välja. Ainult sellisel moel leiate te lahenduse oma probleemidele. 

Vallalised : sa oled valmis südameid võitma ning täis lootust, usku ja armastust. Ja sinu ettevõtlikku vaimu saadab hea edu sellel nädalal. Ja ehk ei tule sul pettumusi üle elada, sest nagu öeldud: kõik, mis hiilgab, ei ole veel kuld.

 

Raha

Ole kokkuhoidlikum ja tee tööd. Ning katsu leida parimaid võimalusi oma raha paigutamiseks, mis aitaksid kindlustada su tulevikku. 

 

 


Tervis

Lõpuks ometi hakkavad su terviseprobleemid kaduma ja seda tänu Saturnile. Kõik need, kes kannatasid viimasel ajal igasuguste haiguste käes, leiavad oma tervise taas tagasi. 


Töö

Sellel nädalal saad sa häid pakkumisi ning tegeled huvitavate projektidega. Jää siiski ettevaatlikuks ja ära hakka tegema ettevõtmistega, mis võivad halvasti lõppeda.


Pere

Mõned pinged võivad pereringis tekkida. Tõenäoliselt on tegemist lahendamata jäänud probleemidega, mis taas päevakorda kerkivad. Katsu asjadest võimaluse korral rääkida, jää samal ajal rahulikuks ning tee kõik, et leida lahendus, mis sobiks kõikidele.

Kommentaare ei ole