{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Tim Gouw

 

 Armastus

Paaridele : Võttes arvesse praegust Neptuuni aspekti, ei ole sinu suhe elukaaslasega sellel nädalal kõige parem. Olukord hakkab paranema vähehaaval aga siis, kui sa oled nõus rahulikult rääkima oma probleemidest.

Vallalised : vähemalt sinul on sellel nädalal eriti palju õnne. Planeet Veenus mõjutab sinu armastuse sektorit ja selle tõttu peaks kogu see nädal tulema sinu jaoks lihtsalt muinasjutuline. Eriti õnnelikuks teeb sind üks teatud isik, kes on sündinud Neitsi või Kaalude tähtkujus.

 

Raha

Saturni aspekt tekitab sinus kannatamatust, sa tahad lahendada kõik oma rahaprobleemid. Ainult, et niimoodi tormates võid sa vigu teha.

 

 

Tervis

Tänu Merkuurile ja Veenusele on su tervis sellel nädalal väga hea ja see teeb su tuju heaks. Pluuto peaks samuti valvama su tervise üle aga võib hoopis panna sind tänaval kõndides kukkuma, nii et ole ettevaatlikum ja ära hakka kaskadööri mängima.

 

Töö

Ka selles valdkonnas oled sa liiga kannatamatu ja tahad kõike kohe saada. Töö juures võib selline kiirustamine aga sulle kalliks maksma minna.

 

Pere

See nädal tuleb väga rahulik ja meeldiv. Ära ainult oota liiga palju teistelt inimestelt ja ole iseenda vastu samuti leebem. 

Kommentaare ei ole