{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Pigoff PhotographY

 

 Armastus

Paaridele : jälgi eriti hoolikalt seda, mida sa ütled ja mida sa teed. Planeetide seis on selline, et parem on, kui sa ei hakka olukorda hullemaks muutma. Väldi kõiki arusaamatusi ja erimeelsusi, eriti neid, mis puudutavad poliitikat või religiooni.

Vallalised : praeguse perioodiga on algamas midagi tähtsat ja väga olulist sinu elus. Üks otsustav kohtumine võib aset leida ilma, et sa seda oskaksid oodatagi ja mis muudab kogu su edaspidise elu.

 

Raha

Ära soorita sellel nädalal suuremaid rahalisi tehinguid. Saturni aspekt ei ole hetkel kõige parem ja see takistab sul näha asju selgelt ning selle tõttu võid sa korda saata korvamatuid vigu.

 

 

Tervis

Mitmed planeedid tegutsevad praegu sinu tervise sektoris. Aga ära muretse, kui sa hoolitsed natukenegi oma tervise eest, siis ei ole nende planeetide mõju väga halb. Aga sellest hoolimata on Saturn kohal, kes aitab sul tuju üleval hoida ning hoolitseb, et sa liiga palju ära ei väsiks.

 

Töö

Kolleegidega võib hõõrumisi ette tulla mõnikord. Sest töö juures sa kingitusi tegema ei hakka ja ei vaata läbi sõrmede: sa tahad, et töö oleks tehtud ja korralikult. Ja sa tead, kuidas inimestele nende õige koht kätte näidata.

 

Pere

Tänu planeetide heale seisule, on suhe pereliikmetega üsna hea ja isegi omamoodi huvitav. Te jagate omavahel mõtteid, oskate teineteist ära kuulata vajadusel. Ja see muudab teie omavahelist suhet veelgi tugevamaks ning aitab võimalikke probleeme ära hoida. 

Kommentaare ei ole