{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millisel päeval tuleb kõige rohkem petmisi suhetes ette (ja see päev ei ole enam kaugel!)

Foto : unsplash / Andrik Langfield    Just jaanuaris tuleb k...

Foto : unsplash / Andrik Langfield

 

 Just jaanuaris tuleb kõige rohkem ette truudusemurdmist ja üle aisa löömist. 

Valvake nüüd teraselt ja hoidke silma oma elukaaslastel peal, sest kõige kardetavam päev kõikide paaride jaoks on kohe-kohe kätte jõudmas. Kui uskuda kõrvalsuhteid otsivate inimeste tutvumisportaali Gleedenit, siis jaanuarikuu ei ole mitte ainult aasta esimene kuu vaid ka kuu, mille jooksul paljud tunnevad vajadust minna mujale vaatama. Just aasta alguses tehakse kõige rohkem kontosid sellesse portaali eesmärgiga endale kõrvalsuhet leida. Ja samuti selgub, et kõige rohkem registreerujaid liitub igal aastal just ühel ja samal päeval ja selleks päevaks on sellel aastal : esmaspäev, 9. jaanuar. 

Nimelt näitab statistika, et kaks nädalat peale jõulupühi hakatakse kõige agaramalt otsima endale kõrvalsuhet. Arvud räägivad ise enda eest: 2019. aastal, 9. jaanuaril tõusis kõrvalsuhete tutvumisportaali registreerijate arv 453%; 2020. aastal, esmaspäeval, 13. jaanuaril aga lausa 480%! 

Sellel aastal tõenäoliselt püstitatakse esmaspäeval uus rekord. 

 


Miks on petmiste arv nii suur jaanuaris? 

Tundub nagu meeldiks mõnedele lausa tulega mängida ja endale probleeme kaela otsida kohe aasta alguses, vähemalt ei kuulu truudus nende inimeste uue aasta lubaduste hulka. Aga millega seda tendentsi seletada? Kõrvalsuhete tutvumisportaali kommunikatsioonidirektor Solène Paillet seletab seda nii, et luues endale konto nende portaali, katsub inimene tuua oma argipäevasesse ellu natuke vaheldust. Eriti sellisel puhul, kui isiklik elu on muutunud koormavaks ja peale pikki pere seltsis veedetud pühi tahaks nüüd midagi muud. See on täiesti normaalne inimlik vajadus: mõtelda iseendale ja teha oma elu ilusaks. 

Jah, ainult et pole kindel, kas see kõik sobib kokku ka selle inimese soovidega, kellele kohe aasta alguses sarved pähe tehakse. Vähemalt ei saa te öelda, et me pole teid hoiatanud.



Kommentaare ei ole