{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 8. jaanuar

Foto : unsplash / freestocks    Jäär Armastus. Peal...

Foto : unsplash / freestocks

 

 Jäär

Armastus. Peale ühte rahulikku nädalat tekivad mõned pinged koduseinte vahele. Sa oled närvilisem ja võtad kõike liiga isiklikult. Töö. Kõik läheb hästi, töö juures valitsev õhkkond on rahulik. Tervis. Ära unusta täna sporti teha ja liikuda, see aitab sul ka mõtetes korda luua ning enesetunnet parandada. Raha. Sa oled viimasel ajal liiga palju kulutanud, nüüd võiksid sa end kokku võtta ja õppida paremini raha lugema. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem oma unistuste peale

 

Sõnn

Armastus. Sa oled viimasel ajal hajameelsem ja su kaaslane tunneb sinu pärast muret. Katsuge võtta aega selleks, et omavahel rääkida. Töö. Ole rahulik ja ära ärritu, sest see muudaks olukorda ainult hullemaks. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, kui et sa peaksid tõesti mõtlema selle peale, kuidas oma une kvaliteeti parandada. Raha. Ära muretse, selle asemel otsi lahendusi. 

Väike nõuanne: kõik on võimalik sellele, kes usub

 

Kaksikud

Armastus. Sa mõtled ikka veel aeg-ajalt oma eelmise suhte peale. On see ikka nii hea? Töö. Tavaline, rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Sa oled heas vormis, kõik läheb hästi. Raha. Mõned arved võivad panna sind rohkem tulevikule ja rahaasjadele mõtlema.

Väike nõuanne: hinga sisse ja usu, et kõik läheb hästi

 

Vähk

Armastus. Ära jonni omaette ja ära arva, et kõik inimesed on sinu vaenlased. Töö. Tegele rohkem oma eesmärkidega ja katsu oma tegevusvälja laiendada. Tervis. Mitte ükski planeet ei viibi hetkel sinu tervise sektoris ja seda parem. Raha. Järgmisel nädalal tuleb su probleemidele lahendus.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 

 

 

Lõvi

Armastus. Kas sa ei leia, et sa peaksid oma elus suurpuhastuse tegema? Töö. Mitte midagi erilist ei tohiks täna juhtuda, kõik läheb tavalist rada pidi. Tervis. Su enesetunne on väga hea, katsu leida aega, et minna kasvõi pooleks tunniks kõndima. Raha. Hooletu käitumine võib kalliks maksma minna. 

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult

 

Neitsi

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida aga ei midagi ületamatut. Töö. Sa igatsed uute väljakutsete järgi ja oled veendunud, et oled rohkemaks võimeline. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: ära lase endale täna ühtegi muremõtet pähe

 

Kaalud

Armastus. Sa mõtled sellele, kas sa ikka tahad kogu oma ülejäänud elu veeta nii, sest sul on tunne, et sinu lootuseid on petetud. Töö. Sa oled motiveeritud ja sul on selleks aastaks väga suured plaanid. Aga ole ettevaatlik, sest mõned kolleegid ei jaga sinu vaimustust. Tervis. Kõik läheb hästi, ära muretse. Raha. Täna katsu kuulda võtta mõistuse häält. 

Väike nõuanne: unusta kõik oma hirmud ja kartused

 

Skorpion

Armastus. Mitmele inimesele sa oma südames mõtled? Kas sul ei ole tekkinud tunded kellegi kolmanda vastu? Töö. Keskendu rohkem ja ära tee vigu, sest üks inimene paneb kõike tähele, mida sa teed. Tervis. Sa oled väga heas vormis täna. Raha. Viimasel ajal ei ole sa eriti kokkuhoidlikult elanud. 

Väike nõuanne: ära lase oma headust kurjasti ära kasutada

 

 

Ambur

Armastus. Sa tunned igavust ja oled hakanud vaatama, kuidas teised elavad. Ära võrdle enda elu teistega. Töö. Täiesti tavaline tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Su tervis on tugev ja muretsemiseks pole põhjust. Raha. Sa ei ole rahul oma praeguse majandusliku olukorraga.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika

 

Kaljukits

Armastus. Planeedid ei toeta sind praegusel hetkel ja sa pead ise võitlema, et probleeme ära hoida. Töö. Tavaline päev ilma suuremate vahejuhtumiteta. Tervis. Hea päev selleks, et muuta oma eluviise paremaks. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ära võta kõike nii dramaatiliselt


Veevalaja

Armastus. Su kaaslane tunneb ennast üksi. Näita talle, et sa ei ole teda unustanud. Töö. Sa kaitsed küüne ja hammastega oma huve. Vaata, et sa ennast ära ei kurna. Tervis. Masendushood, mis sind viimasel ajal kimbutanud on, hakkavad üle minema. Raha. Ära muretse liiga palju, iga probleem leiab lahenduse.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma probleeme lahendada


Kalad

Armastus. Tõenäoliselt läheb täna arvete klaarimiseks. Ära unusta, et kes minevikku meenutab, sel silm peast. Töö. Hinda seda, kui töökaaslased sind toetavad. Tervis. Sa pead regulaarsemalt hakkama sporti tegema ning rohkem liikuma. Raha. Täna sa lotoga ei võida, sellepärast ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: võta aega maha ja ela rahulikumalt

Kommentaare ei ole