{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida teha, et su ainevahetus muutuks kiiremaks ja kehakaal hakkaks langema

Foto : unsplash / Sam Moqadam    Kas sul on tunne, et talvel...

Foto : unsplash / Sam Moqadam

 

 Kas sul on tunne, et talvel on ainevahetus muutunud veelgi aeglasemaks? Ära väga muretse, sest nende soovitustega on võimalik muuta oma ainevahetust kiiremaks. 

Muidugi on hea, kui sa toitud mitmekülgselt ja teed tervisesporti aga nagu sa oled isegi aru saanud, siis kõik oleneb ikkagi sellest, kui kiire on sinu ainevahetus. Ja sellepärast on väga oluline, kui su eesmärk on kaalu langetada, et sa tead, mida sa sööd. Kui sa sööd liiga rasvast toitu ehk siis tarbid liiga palju kaloreid, läheb kõik rasvaks, kui sa sööd liiga vähe, rikud sa oma ainevahetuse üldse ära. Seega pead sa teadma, mida sa süüa võid. 

 

 

Tähtis on, et su keha põletaks rohkem kaloreid. Ja selle jaoks pead sa sööma näiteks selliseid toiduaineid, mis sisaldavad valku. Valgurikkad toidud aitavad turgutada ainevahetust. Aga liiale ka ei tohi minna. Ja ainult valgurikkaid toite ka süüa ei tohi. Valkudel peab olema oma osa sinu menüüs. Munad, liha ja kala aitavad muuta ainevahetust kiiremaks. Keha hakkab rohkem kaloreid põletama neid toite tarbides. Sa võid vahetada need valgud taimesete valkude vastu. Ka piimatooted võivad olla head valguallikad. Aga ära unusta, et valgurikkaid toite võid sa süüa ainult siis, kui sa toitumine on mitmekülgne ja tasakaalukas ning kõrvale sööd sa teravilju, kartulit või aedvilju.

Kommentaare ei ole